Bay ailesi demokrasi’nin temsilcisi

Bay ailesi demokrasi’nin temsilcisi

Gaziantep’in yetiştirdiği Sanayici ve İşadamlarından birisi olan ve aynı zamanda Gazi Üniversitesi İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisi mezunu olan, uzun yıllardan buyana da Gaziantep’te mali müşavirlik yaparken Kürtaş Grubu’nu kuran Fayat Bay’ın oğulları Muhiittin ve Süleyman Bay kardeşler babalarının izinden emin adımlarla yürümeye devam ediyorlar.
Aslen ülkücü kökenli olan ve uzun yıllarda MHP Gaziantep yönetimlerinde görev alan Hayırsever işadamı Fayat Bay’ın oğlu Süleyman Bay, geçtiğimiz hafta Ankara’da İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.
Süleyman Bay, İyi Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu ve Genel Merkez Mali İşler Başkanı Ümit Dikbayır ilede görüşmeler yaptı.

BABALARININ KÖKÜ ÜLKÜCÜ
Ak Parti’den Gaziantep Milletvekili aday adayı olan ve adaylığı süresince Ak Parti’ye hizmet etmeye çalışan Muhittin Bay ise her zaman kendilerinin babalarının yolunda yürüdüklerini ve kardeşlerin farklı görüşte olmalarının en demokratik hakları olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.