SON DAKİKA:Esra Erol'un Proğramına Gaziantep'ten Katılan İsmail'in Anlattıkları Kan dondurdu! Şok iddia! Karım İlk Bebeğimizi Öldürdü!

SON DAKİKA:Esra Erol'un Proğramına Gaziantep'ten Katılan İsmail'in Anlattıkları Kan dondurdu! Şok iddia! Karım İlk Bebeğimizi Öldürdü!
"Hafta içi her gün atv ekranlarında yayınlanan ve reytingleri alt üst eden Esra Erol’da programında akılalmaz bir olay yaşandı. Gaziantep’ten programa başvuran İsmail Panoğlu, kendisini akrabasıyla aldatan eşi Rümeysa Panoğlu’nun çocuklarını alarak evi terk ettiğini belirterek Esra Erol ve ekibinden..."

   Esra Erol’da programında akılalmaz bir  olay yaşandı.  Gaziantep’ten programa başvuran İsmail Panoğlu, kendisini akrabasıyla aldatan eşi Rümeysa Panoğlu’nun çocuklarını alarak evi terk ettiğini belirterek Esra Erol ve ekibinden yardım istedi. Program sırasında anlattıklarıyla herkesi şaşkına çeviren İsmail Bey, ‘Karım ilk bebeğimizi öldürdü’ diyerek  iki çocuğunun can güvenliğinden de endişe duyduğunu söyledi. Takvim'deki haber şöyle

'HER ŞEYİ POLİSLERDEN ÖĞRENDİM'


Bu olayın ardından eşinin iki çocuğunu da alarak ortadan kaybolduğunu belirten Panoğlu, eşinin ilk çocuğunu öldürdüğünü ileri sürerek, "O zaman evli değildik. Kaçarak yanıma gelmişti. Sonra yanımdan kaçtı ve geri gitti. 1 sene sonra  polis kapımı çaldı ve tüm yaşananları öğrendim. Hamile kaldığını bile söylemedi. Polislerden öğrendim her şeyi. Haberim yoktu" dedi.

AĞZINA PEÇETE TIKARAK ÖLDÜRDÜ'


Ayrıca İsmail Bey, "İlk çocuğumuzun ağzına peçete tıkarak öldürdü. Eşim bundan ceza aldı. Cezası 15 yıl. Ölen çocuğumu poşetin içerisinde soba kazanına koymuşlar. Böyle bir şey olamaz. Beni zorla evlendirdiler, 'seni öldürürüz' dediler bana" ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.