İstanbul evden eve nakliyat evimtaş nakliye

İstanbul evden eve nakliyat evimtaş nakliye

İstanbul evden eve Nakliyat hizmetleri ve evden eve taşımacılık yapan firmamız. İstanbul en kalabalık, eğlence ve ticaret merkezleri ile dolu ilçelisinin tüm mahallelerinde kurumsal ve tüzel bazda nakliyat hizmeti vermektedir.

Şişli semtinin tüm mahallerinde ister kurumsal isterseniz de evden eve bireysel nakliyat işlemleri de yapılmaktadır. Şişli ve çevre mahalle ve semtlerinde hizmet veren tecrübeli kadromuzla beraber en büyük şirketlere kadar hizmet verebilecek bir potansiyelimiz bulunmaktadır bu sebepten Şişli ve Mecidiyeköy semtinin en çok tercih edilen nakliyat firmasıyız. Dinamik ve en kaliteli nakliyat firması olmanın gururunu yaşamaktayız.

Yaptığımız işi sadece evden eve nakliyat ve taşımacılık işi olarak görmeyip, her geçen gün üstüne bir şeyler ekleyerek ilerleme hedefi ile çalışmaktayız. İstanbul nakliyat , Şişli ilçesinde nakliyat denince ilk akla gelen, Nakliyat firması olmakla beraber, sadece Şişli semti değil çevresinde bulunan Beşiktaş, Ulus, Etiler, Levent, Sarıyer, Maslak gibi yerlere de hizmet götürmektedir. Levent semtinin tüm bölgelerinden ve bütün Türkiye’ye hizmet sunmaktadır. Evden eve ve kurumsal nakliyat hizmet profilinde müşterilerine en iyi hizmeti sunmakla beraber, şehir içi, şehir dışı nakliyat, fuar taşımacılığı, asansörlü taşımacılık, fabrika nakliyesi, eşya depolama ve tüm kurumsal profesyonel nakliye hizmetlerini sunmaktadır.

Uzman ve tecrübeli kadromuzla beraber, hizmet verdiğimiz kurumlara ve kişilere en kaliteli hizmeti sunmak adına yola çıkmaktayız. Kurumdan veya evden alınan eşya ve ürünlerin montajı, sökme, taşıma gibi nakli işlemlere en başarılı bir şekilde gerçekleştirmeyiz. Müşterilerimize kaliteli ve titiz bir hizmet sunup onlarınım memnuniyetini kazanmayı amaç edinmiş durumdayız. Bu şekilde evden eve ve kurumdan kuruma tüm nakliyat hizmetlerimizi kusursuz gerçekleştirmekteyiz.

Taşıma ve Yerleştirme

Nakliyat işinin en zorlu süreçlerinden biri olan taşıma, yerleştirme ve montaj süreçleri taşımacılık sektörün de her firmanın kusursuz olarak gerçekleştiremediği alanlardır. Firmamızın taşımacılık, nakliyat sektöründe uzun süredir hizmet vermesi ve tecrübeleri ışığında, verdiği hizmetleri en yüksek kalitede sunması taşımacılık sektöründe başarısını ispatlamıştır. Tecrübeli çalışan profili taşıma, yerleştirme işinde kusursuzluğu ve güveni doğurmaktadır. Firmamız sektörde önde gelen firmaların başında bulunmaktadır.

Üsküdar Nakliyat, yarım asrı aşkın deneyimi ile eve nakliyat sektöründe öncü…

Taşıma süreci bizimle iletişime geçtiğiniz anda başlar.

Profesyonel eksperlerimiz, taşımaya dair tüm operasyonel ayrıntıları değerlendirmek için yerinde inceleme yapar. Taşıma gün ve saatinde ekibimiz, gerekli tüm ekipmanla birlikte gelir, eşyalarınızı özenle ambalajlayarak kamyona yükler; taşıma tamamlandığında, ambalaj ve kolilerinden çıkartır ve son olarak büyük eşyalarınızı da istediğiniz düzende konumlandırıp size veda eder.

Expertiz Hizmetleri Maltepe

Profesyonel ekspertiz ekibimiz taşınacak olan ev veya ofis eşyalarınız ile taşımanın yapılacağı binayı inceler; ve nakliye operasyonuna dair, aşağıda maddeler halinde sıralanmış detayları göz önünde bulundurarak bir maliyet raporu hazırlar:

. kurumsal ev ofis ve eşya depolama hizmeti

. Eşyaların kapladığı toplam alan ve boyut

. Eşyaların miktar ve cinsine göre kullanılacak olan ambalaj malzemelerinin türü ve sayısı

. Eşyaların toplam ağırlığı ve taşıma mesafesi

. Eşyaların miktar ve ağırlığına göre taşıma için gerekli olan personel sayısı

. Eşyaların miktar ve ağırlığına göre taşıma için gerekli olan aracın kapasitesi

. Eşyaların araca yüklenmesi ve araçtan indirilmesinde, personelin kullanılacağı yol üzerindeki imkânlar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.