İstanbul Evden Eve Nakliyat Firmaları

İstanbul Evden Eve Nakliyat Firmaları

Lojistik sektöründe yenilikçi bir taşımacılık anlayışı üstlenen Çolakoğulları, evden eve nakliyat hizmetleri sağlıyor. İstanbul evden eve nakliyat firmaları olarak profesyonel taşımacılık örneği sergilemektedir. Yıllara meydan okuyan engin tecrübesiyle, dikkatli ve aynı zamanda seri bir taşımacılık sürecinin gerçekleşmesine zemin hazırlar.

Ev değişikliği yapacak olan İstanbul’daki vatandaşların, yeni adresine kolayca taşınmasına yardımcı olur. Evden eve nakliyat çalışmaları yapılırken araç tahsisi, ambalajlama, uzman kadro, kurulum gibi ihtiyacınız olacak birçok desteği sağlamaktadır.

İstanbul Güvenilir Evden Eve Taşımacılık

İstanbul Evden eve nakliyat alanında sürekli olarak aktif faaliyetler içerisinde olan nakliyat şirketiyle, yeni evinize güvenle taşınabilirsiniz. Taşımacılığın önemli kurallarına dikkat edilerek evden eve nakliyat çalışmaları sürdürülür. Hassas özelliğe sahip olan beyaz eşya ve mobilyalarınız içinde kaliteli ambalajlarla muhafaza işlemi yapılır. Aynı zamanda evden eve nakliyat başlamadan, mutfağınızdaki kırılabilecek araç ve gereçler içinde paketleme sistemine başvurulur.

Sektörde başarılı taşımacılık projelerini gerçekleştirmiş olan nakliyat firmasından hizmet alabilmeniz için nedenleri sıraladığımızda;

Deneyimli bir kadroya sahip olması

İstenen zaman aralığında nakliye işlerinin gerçekleşmesini sağlaması

Evden eve nakliyat çalışmaları için özel tedbir alınması

Sigortalı- asansörlü gibi farklı alternatif hizmetlerin yer alması

Eşyaların güvenli olabilmesi içinde ambalajlama- paketlemeye başvurması

Kurumsal bir kimlikle çalışmalarını sürdürmesi

Bütçe dostu bir ev taşımacılığına imza atması

Bu unsurlar göz önüne alındığında, başarılı nakliyat firmasının tercih sebebi olması için birçok sebebi olduğu görülmektedir.

İstanbul Evden Eve Nakliyat Firmaları

Profesyonel Nakliyat Şirketleri

Evinizdeki eşyaların taşınmasını sağlarken, profesyonel nakliyat şirketleri olmasına dikkat etmeye çalışabilirsiniz. Bu konuda profesyonelliğin nasıl olması gerektiğini gösteren nakliyat şirketiyle istediğiniz bir hizmetle karşı karşıya kalacaksınız. Eşyalarınızı sıfır riskle taşınmasını sağlayacak ve tam vaktinde yeni adresinize yerleşmesini sağlayacaksınız.

Eşyalarınızın güvenle taşınabilmesi içinde doğru araç temini yapılması önemlidir. Güvenilir firmanın, eşyalarınıza uygun bir araç filosuna sahip olduğunu belirtmemiz mümkün. Eşya sayısına bağlı olarak, araç model tercihi yapılmaktadır. Profesyonel ev taşımacılığı için uzman ekibin kapısını çalarak destek alabilirsiniz. Uzman firmanın lojistik süreci başlamadan önce şu aşamalara olabildiğince dikkat eder;

1.Ücretsiz Ekspertiz Sağlanır!

Evden eve nekliyecilik başlamadan önce deneyimli ekipler eşya keşfi yapar. Eşyanızın özelliği, sayısı gibi birçok unsurlar göz önünde bulundurularak planlama yapılır.

2.Eşyaya Uygun Araç Nakliyesi

Eşyalarınız fazlaysa riske atmamak önemlidir. Bu yüzden eşyanıza göre uygun araç standartları belirlenir. Böylelikle yol boyunca eşyalarınız güvenle ulaşacağı yere taşınmış olur.

3.Evden Eve Nakliyat Sözleşmesi

Nakliye firması ve müşteri arasında resmiyete dökmek amacıyla nakliyat sözleşmesi imzalanır. Sözleşme içerisinde fiyatlandırma, teslim tarihi gibi detaylar yer alır.

İstanbul Evden Eve Nakliyat Firmaları İle Sık Sorulan Sorular

Evimdeki Eşyalarımı Kim Paketleyecek?

Evinizdeki eşyalar, nakliyat firmamızda görev alan uzman personellerimiz tarafından dikkatlice paketlenir. Özenle paketlenen ev eşyalarınız, nakliye araçlarına koyularak yola çıkartılır.

Nakliyat Hizmetlerinde Sigorta Yaptırmam Zorunlu Mudur?

Hayır. İstanbul evden eve nakliyat firması bu konuda zorunluluk baskısı yapmaz. Müşteri tercihine göre eşyalarını sigortalatmaktadır.

Evden Eve Taşımacılık Kaç Kişiyle Yapılır?

Evden eve taşımacılık hizmeti nakliyat kapasitesine bağlı olarak en az 3 en fazla 6 kişi ile yapılmaktadır.

Eşyalarım Kaç Saat İçerisinde Taşınır?

Eşya taşımacılığı hızlı ve dikkatli bir şekilde yapılır. Şehir içi bir taşımacılık yapılacaksa 1 iş günü içerisinde çalışma tamamlanmış olur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.