Dünyanın gözü Gaziantep Üniversitesi'nde

Dünyanın gözü Gaziantep Üniversitesi'nde
Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın'dan Olay Haber'e önemli açıklamalar.

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ'NE SPOR KÖYÜ

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, Olay Haber’e yaptığı açıklamasında, Gaziantep Üniversitesi kampüsü içerisinde spor köyü yapımı için harekete geçildiğini ve herkesin istediği branşta spor yapabilecek bir yer oluşturmak için çalıştıklarını söyledi.

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, Gaziantep Üniversitesi kampüsü içerisinde kuracakları spor köyü hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Özaydın, “Ormanlığın içinde Spor Bilimleri Fakültemizin önünde 60 dönümlük araziyi Spor Köyü olarak planladık. Modern dünyanın sporlarıyla kendi dünyamızın geleneksel sporlarının bir arada yapılacağı bir tasarım düşündük. Bu projeyle, çocuklarımızı post modern dünyanın sanal ortamından spor alanlarına çekerek daha sağlıklı nesiller yetiştirmek istiyoruz.  O yüzden bu spor alanında her şey var. Yaygın olan sporlar basketbol, futbolun yanı sıra kim hangi sporu yapmak istiyorsa o olsun istiyoruz. Onun için çalışmalarımı başlattık. Buraya bir spor köyü yapacağız” dedi.

BU ÜNİVERSİTE’DE ÇAY-SİMİT BEDAVA
Gaziantep Üniversitesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle kampüs içerisindeki çarşıda açılan Genç Ofis’te öğrencilere ücretsiz çay ve simit ikramında bulunuyor. Çay-simit ikramı, çoğu zaman kahvaltı bile yapamadan üniversiteye gelen öğrencilerden tam not alırken, Genç Ofis’teki samimi ortam da öğrencileri memnun etti.
Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın "Burası Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Genç Ofisi. Burada öğrencilere çay ve simitten öte muhabbet ortamı oluşturarak, öğrenci odaklı bir ofis haline dönüştürmek istiyoruz. Öğrencilerimizin fikir dünyalarını geliştirecek ortamı kurmaya çalışıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.