Gaziantep FK’da yabancı krizi

Gaziantep FK’da yabancı krizi
Gaziantep Futbol Kulübü yeni transferlerin lisansını çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Genç oyuncu Luka Stankovski’nin lisansı çıkarılması için bir şart var. Yabancı kontenjanı dolu olan Kırmızı-Siyahlı takımda yeni transferin lisansının çıkması için bir iki yabancının gitmesi bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK’de sağlık sebepleri nedeniyle ligin ilk yarısında forma giyemeyen Amedej Vetrih, tekrardan takıma döndü. Vetrih ile yeni transfer Luka Stankovski’nin lisansları çıkması için Gaziantep FK, takımdan yabancı oyuncu eksiltmesi gerekiyor. Mevcut kadrodan iki yabancı oyuncunun sözleşmesi sona erdirildiği takdirde iki oyuncunun lisanları çıkarılacak.

Amedej Vetrih kimdir?
Amedej Vetrih, 16 Eylül 1990 yılında dünyaya geldi. Orta saha pozisyonunda görev yapan Sloven millî futbolcu, Süper Lig ekiplerinden Gaziantep’te oynamaktadır. Profesyonel kariyerine 2009 yılında Gorica kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Brda, Parma, Gorica, Domžale ve Çaykur Rizespor kulüplerinde oynadı.

Luka Stankovski kimdir?
2 Eylül 2002 yılında Makedonya’nın Skopje kentinde dünyaya gelen Luka, futbola Vardar alt yapısında başladı. Merkez orta saha mevkisinde forma giyen ve 1,90 cm’lik boyuna rağmen oyun tekniğiyle ön plana çıkan Luka, kariyerinde 48 resmi karşılaşmaya çıkıp 11 kez gol sevinci yaşadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.