Gaziantep Kuyumcular Odasına Kim Başkan Seçildi?

Gaziantep Kuyumcular Odasına Kim Başkan Seçildi?
"Gaziantep Kuyumcular ve Sanatkarlar Odası’nın 2022 yılı olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Tuncay Tabur; tek liste olarak seçime giden Kuyumcular’ın yeni oldu. "

Gaziantep Ticaret Odası’nda yapılan genel kurul toplantısının divan başkanlığını Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu yaptı. Mevcut Başkan Sedat Özdinç’in aday olmadığı seçimde, Kuyumcuların yeni başkanlığına Tuncay Tabur seçildi.

ÖZDİNÇ: “BAYRAĞI GENÇLERE DEVRETME ZAMANI GELMİŞTİ”

Dört dönemden bu yana Gaziantep Kuyumcular Odası Başkanlığı’nı yapan Sedat Özdinç, bu hizmet yarışında bayrağı gençlere bırakmanın zamanı geldiğini belirterek; “Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı genç arkadaşlarımıza, kardeşlerimize devretme zamanı gelmiştir. Olağan Kongre'de Aday değilim. Son dönemimizde Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Tuncay Tabur kardeşim, bu hizmet bayrağını daha da iyi yerlere taşıyacağından şüphem yoktur. Bugün birlik ve beraberlik örneği göstererek, tek liste ile seçime gidiyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum ve şimdiden yeni yönetime başarılar diliyorum” dedi.

YENİ BAŞKAN TUNCAY TABUR

Gaziantep Kuyumcular Odası Genel kurulunda aday olmayan Sedat Özdinç’in yönetiminde Başkan Yardımcılığı yapan Tuncay Tabur, tek liste ile girdiği seçim ile Gaziantep Kuyumcular Odası’nın yeni başkanı oldu. Tabur, kendisine gösterilen bu güvenden dolayı tüm kuyumcu esnafına teşekkür ederek; “Sedat Başkanımızın yönetiminde, güzel işlere imza attık. Bu bir hizmet yarışıdır ve beni bu göreve layık gören tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Tek liste olarak seçime gitmek, bizim sorumluluğumuzu daha da fazla artırıyor. Bize gösterilen bu güvene layık olmak adına, ortak akılla tüm esnafımızın sesi olacağımıza söz veriyorum” diye konuştu.

YÖNETİMDE KİMLER YER ALDI?

Gaziantep Kuyumcular Odası Başkanı Tuncay Tabur’un yönetiminde; Mesut Altınbaş, Hüseyin Sulakdağ, Abdulkerim İlbay, Atilla Özpolat, Abdulvahap Mekki ve Salman Turuşkan yer alırken, Ergün Tatar, M.Galip Aytaç, Bünyamin Değer, İhsan Öztürkmen, Yusuf Özkan, Tuncay Atar ve Ercan Zorkirişçi yedek listeyi oluşturdular. Denetim Kurulu’na ise Mustafa Hasan Elmas, Serkan Bakar ve Mete Emre Aykaç seçildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.