Eşinizin Tuhaf Mı Davranıyor İşte Aldatan Erkeğin Halleri

Eşinizin Tuhaf Mı Davranıyor İşte Aldatan Erkeğin Halleri

Kocanın Seni Aldattığını Nasıl Anlarsın?

Kocanızın sizi aldattığından mı şüpheleniyorsunuz?

Aile Araştırmaları Enstitüsü’nün bir araştırma raporuna göre erkekler kadınlara göre aldatmaya daha yatkın çünkü araştırmaya göre erkeklerin %20’si eşini aldatıyor. Eğer siz de eşinizin sizi aldattığından şüpheleniyorsanız bunun gerçekten doğru olma ihtimali var. Peki kocanın seni aldattığını nasıl anlarsın? İşte bu yazı size yol gösteriyor.

Aldatan erkek davranışları nelerdir?

Kocanız her zamankinden farklı davranmaya ya da eve geç gelmeye başlamış olabilir. Başta kabullenmek istemeseniz de bir süre sonra içgüdüleriniz size bazı şeylerin yolunda olmadığını söyleyecektir. Peki bu durumda kocanın aldattığı nasıl anlaşılır? Sizler için aldatan erkek davranışlarını aşağıda listeledik. İşte sizi aldatan kocanızı ele verecek olan 12 aldatma işareti:

Eşiniz:

Telefon şifresini değiştiriyorsa ya da telefonu sizden gizlemeye çalışıyorsa

Yeni ve farklı kıyafetler giymeye başladıysa

Cinsel hayatınızda sizinle eskisi kadar ilgilenmiyorsa

Libidosunda ani artış ya da azalma yaşanıyorsa

Birdenbire gergin ya da sinirli davranmaya başlıyorsa

Ya da tam tersi size fazla iyi davranmaya ve size hediyeler almaya başladıysa

Yeni arkadaş isimleri duyuyorsanız

Ya da arkadaşları size bir şeyler ima etmeye çalışıyorsa

Önceden ilgilendiği şeylere artık ilgisiz davranıyorsa

Birden size düşman gibi davranmaya başladıysa

Sebebini açıklamadığı harcamalar yapıyorsa

Duygusal bağınız giderek azalıyorsa

maalesef sizi aldatıyor olması çok yüksek bir olasılık.

Eşimin beni aldattığını kesin olarak nasıl bilebilirim?

Yukarıda listelenen aldatan erkek halleri size hiç yabancı gelmiyorsa ve kocanızın bu şüpheli davranışlarından dolayı sizi aldattığından emin olmak istiyorsanız işte size eşsiz bir fırsat. Gerçeği öğrenmek için kocanızın telefonuna casus yazılım indirerek şüphelerinizde haklı olup olmadığınızı hemen anlayabilirsiniz. Nasıl mı? Bu yazıyı okumaya devam etmelisiniz.

Evliyken aldatan erkekler çoğunlukla telefonlarını eşlerinden gizlemeye başlarlar. Aldatan kocayı yakalamanın en iyi ve en hızlı yolu ise casus yazılımlar. Kocanızın telefonuna indireceğiniz casus bir yazılım sayesinde kocanızın telefonundaki tüm aktiviteleri, mesajlaşmaları ve sosyal medya hesaplarını görüntüleyebilirsiniz. Casus yazılımı kullanmak, kocanızın hile yapmadığından instagram hacklemek, Facebook veya diğer sosyal medya hesaplarını hacklemeniz için bir fırsat yaratabilir.

Piyasadaki en donanımlı casus yazılım olan mSpy, kocanızı suçüstü yakalamanıza yardımcı olacak en iyi telefon takip programı. Peki mSpy sizlere ne gibi avantajlar sunuyor? Birlikte göz atalım.

Gelen ve giden çağrıları görüntüleme

SMS ve diğer mesajlaşma uygulamalarındaki yazışmaları takip etme

Mevcut GPS konumunu izleme

Anlık telefon ekranı takibi

Multimedya dosyaları görüntüleme

E-postaları kontrol etme

Tarayıcı geçmişini görüntüleme

Tinder, Instagram ya da Facebook gibi sosyal ağları denetleme

mSpy, kullanıcılarına çok daha fazlasını sunarak evliyken aldatan erkekleri suçüstü yakalamak için eşsiz bir uygulama. Eşinizin sizi aldatıp aldatmadığından emin olmak için yapmanız gereken tek şey kocanıza fark ettirmeden telefonuna mSpy’ı indirmek ve kontrol panelinden kocanızın telefon aktivitelerini izlemek. İşte şüphelerinizden kurtulmanın en kolay yolu: en iyi casus yazılım mSpy!

Gerçeği öğrenmek için diğer yollar nelerdir?

Peki yukarıda bahsettiğimiz casus yazılım yöntemi dışında erkeğin aldattığını nasıl anlarsın? Casus yazılım kullanmadan kocanızın sizi aldatıp aldatmadığını anlamak için telefonunda nelere dikkat etmelisiniz? Sizin için bazı ipuçlarını aşağıda listeledik.

Eşinizin batarya kullanımını kontrol edin

Eşiniz sizi aldatıyorsa büyük ihtimalle telefon kullanım süresi ve ekran süresi artacaktır. Bunu kontrol etmek için:

iPhone kullanıyorsa Ayarlar>Ekran Süresi>Tüm Etkinlikleri Gör sekmesinden

Android bir cihaz kullanıyorsa Ayarlar>Cihaz Bakımı>Batarya sekmesinden hangi uygulamaları ne kadar süre kullandığını görüntüleyebilirsiniz.

Google Haritalar ya da iPhone’umu Bul uygulamaları ile konumunu takip edin

Bildiğiniz üzere Google Haritalar ve iPhone’umu bul uygulamaları cihazların hem anlık konumlarını hem de geçmiş rotalarını sizlere sunuyor.

Google Haritalar uygulamasından “Zaman Çizelgeniz” sekmesinden geçmişe dönük rotaları görüntüleyebilirsiniz.

Eşiniz iPhone kullanıcısı ise iPhone’umu Bul uygulamasını ya da çoğu kişi tarafından bilinmeyen diğer bir yöntemi kullanabilirsiniz. Eşinizin telefonundan Ayarlar>Gizlilik>Konum Servisleri>Sistem Servisleri>Önemli Konumlar sekmesinden eşinizin sık gittiği konumları görüntüleyebilirsiniz.

iCloud ya da Google Drive’ında bir kanıt arayın

Eşini aldatan erkek nasıl davranır? Eşinden gizlemek istediği fotoğraf ve videoları telefonunun hafızasında değil online depolama servislerinden birinde saklar. Eğer kocanızın sizi aldattığından şüpheleniyorsanız iCloud ya da Google Drive hesaplarını kontrol edebilirsiniz. Fakat bu hesaplarına erişim için şifre girmeniz gerekebilir.

Çevrimiçi dosyalarını ve belgelerini inceleyin

Aldatan erkek davranışlarından yaygın olanlardan biri de diğer kişilerle fotoğraf ya da video paylaşmaktır. Fakat bunu mesajlaşma uygulamalarından rahatça yapamayacakları için farklı yöntemler kullanıyor olabilirler.

Görsel ya da video paylaşmak için çevrimiçi belgelerin kullanıldığı bilinmekte. Örneğin iş temalı başlığa sahip çevrimiçi bir Google belgesi ilk sayfasına bakıldığında kurumsal bir yazı olarak görünüyor olabilir. Fakat aşağı kaydırdığınızda dosyanın gerçek amacını bulabilirsiniz.

Sonuç

Kocanın seni aldattığını nasıl anlarsın?

Son zamanlarda aldatan erkek davranışları sergileyen kocanızın sizi aldatıp aldatmadığından emin olmak istiyorsanız farklı yöntemleri size sunduk. En iyi casus yazılım olan mSpy ile kocanızın telefonuna gizlice sızabilir ya da yukarıda bahsettiğimiz alternatif yöntemlerden birini deneyebilirsiniz. Gerçekleri öğrenmek sizin de hakkınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.