Son Dakika: Gaziantep'te Bir Babanın Liv Hastanesi Dramı

9 aylık bebeklerini kalp rahatsızlığı nedeniyle Gaziantep Liv Hospital’a götüren ve tam 27 gün burada yoğun bakımda tutulan bebeğin ailesinin feryadı ve isyanı yürek dağladı.

Çocuklarını sapasağlam verdikleri Liv Hospital’den aç, susuz ve pişikler içerisinde teslim aldıklarını dile getiren baba Mehmet Tunç, 9 aylık bebeği Tuana Azra’nın hastaneden çıktıktan 2 gün sonra vefat etmesine adeta isyan etti.

KÜÇÜK TUANA KALP AMELİYATI İÇİN GİTMİŞTİ

Kalp ameliyatı için Liv Hospital’a götürülen ve 15 bin TL ameliyat parasa istenmesi üzerine Gaziantep Üniversitesi’ne götürülen 9 aylık Tuana’nın bir deri bir kemik kalmış görüntüleri ortaya çıktı. Çocuğun hastaneye yatışından önceki videolarını ve Liv Hospital’den çıkardıkları görüntüler ekibimize ileten baba Mehmet Tunç, “Liv Hospital hastanesine tedavi için götürdüğümüz 9 aylık bebeğimizi ölü vaziyette aldık. Bizim başımıza geldi başka kimsenin başına gelmesin.

AMELİYAT İÇİN 15 BİN TL. İSTEDİLER

Ameliyat için bizden 15 bin TL istediler. Bizde daha az bir rakamla Gaziantep Üniveristesi’nde eski doktoru tarafından ameliyat yapılmasını istedik.

ÇOCUĞUMUZUN O HALİNİ GÖRÜNCE ŞOK OLDUK

Çocuğumuzu üniversiteye götürdüğümüzde adeta bizler ve oradaki doktorlar şok olduk. Çocuk sanki Afrika’da beslenme sıkıntısı çeken çocuklar gibiydi. Göğüs kemikleri dışarıya çıkmış haldeydi. Çocuğun hiç hali kalmamış ve artık bitmişti. Doktarlar acilen beslenmesi gerektiğini söyledi. Ama çocuk bitkin ve yorgun bir haldeydi. Tuvaletini yaptığı için heryeri kızarmış ve yara olmuştu.

2 GÜN YAŞAYABİLDİ

Tüm çabalarımıza rağmen iki gün yaşadı. Liv Hospital hastanesine yattığı gün ile çıktığı gün arasında çocuk adeta ölmüştü. Bu bizim başımıza geldi, kimsenin başına gelmesin. Yetkililerden yardım bekliyoruz. Çocuğumuzu toprağa verdik ama, suçluların cezasını çekmesini istiyoruz” diyerek isyan etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.