Kanseri gitar çalarak yendi

Kanseri gitar çalarak yendi
Gaziantepli Metin Alagöz ve Özlem Alagöz çiftinin 3 çocuğunun en büyüğü olan Mekke Alagöz, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde bir yıllık kemik kanseri tedavisinin ardından son kemoterapisini alarak taburcu olurken gitar çalıp şarkı söyleyerek, kanseri yenişini kutladı.

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde bir yıllık kemik kanseri tedavisinin ardından son kemoterapisini alan ve taburcu olan 14 yaşındaki Mekke Alagöz, doktoru Doç. Dr. Ganiye Begül Küpeli´yle beraber gitar çalıp şarkı söyleyerek, kanseri yenişini kutladı. Mekke Alagöz, tedavi sürecinde çalmayı öğrendiği gitarını eline aldı. Gitarıyla taburcu olurken şarkı söyleyip moral bulan Mekke, hastane çalışanları ve doktorların alkışları arasına evinin yolunu tuttu.
Mekke gitar çalarken, tedavisini yürüten Klinik Şefi Çocuk Hematoloji Uzmanı Doç. Dr. Ganiye Begül Küpeli, Nilüfer´in `Caddelerde Rüzgar´ şarkısını söyledi.
Mekke Alagöz, ameliyatların ardından geçen eylül ayında gitar eğitimi almaya başladığını ve kısa sürede gitar çalışmayı öğrendiğini söyledi. Taburcu olurken doktorlar, hemşireler ve çalışanlar tarafından gönderilen Mekke, şarkı söyleyerek hastaneden çıkarken o anlarda ise duygusal anlar yaşandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.