Gaziantep FK'da kimler kalıyor, kimler gidiyor?

Gaziantep FK'da kimler kalıyor, kimler gidiyor?
Sezon başında çok sayıda transfer yapmasına rağmen bunların bir çoğundan faydalanamayan Gaziantep Futbol Kulübü’nde kimin gideceği, kimlerin kalacağı netlik kazanmadı. Teknik Direktör Erol Bulut’un raporu doğrultusunda 3-4 yabancı oyuncu ve bazı yerli oyuncuların gönderilmesi kararlaştırıldı.

Teknik Direktör Erol Bulut’un devre arasında transferinde 3-4 oyuncu istediği Gaziantep Futbol Kulübü’nde ilk yarıda beklentilere cevap veremeyen oyuncuların bir çoğu gönderilecek.

İLK GİDEN KENAN OLDU
Gaziantep Futbol Kulübü’nde ilk yarıda beklenen şansı bulamayan Kenan Özer, kulüple yollarını ayırırken Kenan’dan sonra Ulaş Zengin’de gitti. Gaziantep ekibinde şu ana kadar iki oyuncu ile yolları ayrılırken bir çok isminde gündemde olduğu gelen bilgiler arasında.

YABANCILARA YOL GÖZÜKTÜ
İkinci yarıda daha iyi bir kadro oluşturmak isteyen Gaziantep Futbol Kulübü’nde Borven, Merkel, Dicko, Hamza Mendly, Jefferson, Olkowski, Ahmed El Messaoudi ve Vetrih gibi isimlerin gönderilmesi gündeme geldi. Kırmızı-siyahlı yöneticilerin bu futbolcular konusunda bugün veya yarın kesin karar verecekleri kaydedildi.

YERLİLER KİRALIK GİDECEK
Gaziantep Futbol Kulübü’nde yabancı oyuncuların bir çoğunun gönderilmesi gündeme gelirken yerli isimlerin ise kiralık gönderilmesi planlanıyor. Şu ana kadar Kenan Özer ile yollarını ayıran Gaziantep FK, Ulaş Zengin’i ise kiralık gönderdi. Yine genç isimlerden Berke, Yusuf ve Mirza gibi genç yeteneklerin ise kiralık olarak gönderilmesi konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.