Kalespor’da yeni dönem! Tahsin Okatan Sportif Direktör oldu

Kalespor’da yeni dönem! Tahsin Okatan Sportif Direktör oldu
Gaziantep Kalespor’da şampiyonluk hedefi devam ederken ikinci yarı öncesinde yönetimden hamleler gelmeye devam ediyor. Kalespor Onursal Başkanı Mutlu Özpineci ve Kulüp Başkanı Erhan Deniz Güngen, amatör ligi yakından tanıyan başarılı spor adamı Tahsin Okatan ile Sportif Direktör olarak anlaşma sağladılar.

Şu ana kadar ilk yarıda başarılı sonuçlar alarak zirvede şampiyonluk yarışını sürdüren ve büyük yatırımlar yapan Kalespor’da yeni bir dönem başladı. Onursal Başkanı Mutlu Özpineci ve Kulüp Başkanı Erhan Deniz Güngen, Sportif Direktörlük görevine amatör ligde uzun yıllar görev alan Tahsin Okatan ile anlaşma sağladılar.
İmza sonrası açıklama yapan Kalespor başkanı Erhan Deniz Güngen; “Sportif direktörlük pozisyonumuz boş da ve doldurulması gerekiyordu ve ihtiyaç hasıl olmuşdu. Bu görev için Tahsin hocayla anlaşma sağladık. Burada başarılı olacağına inanıyorum” dedi.
Gaziantep Kalespor Onursal Başkanı Mutlu Özpineci ise, “Tahsin hocamız bu ligi ve BAL ligini çok iyi bilen birisi. Takımımıza ve kulübümüze katkı sağlayacağına inanıyorum. İyi bir takımımız var. Bu takımın daha başarılı olması için ne gerekiyorsa hep birlikte yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.