Son Dakika.. Gaziantep FK’da hangi oyuncular gidiyor?

Son Dakika.. Gaziantep FK’da hangi oyuncular gidiyor?
Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü, Fas asıllı Belçikalı orta saha oyuncusu Ahmed El Messaoudi'yle yollarını ayıracak gibi. Bu futbolcuyla birlikte Borven, Jefferson ve Olkowski’nin durumları da masaya yatırılacak.

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü, Fas asıllı Belçikalı orta saha oyuncusu Ahmed El Messaoudi'yle yollarını ayıracak gibi. Bu futbolcuyla birlikte Borven, Jefferson ve Olkowski’nin durumları da masaya yatırılacak. Bu sezon gelen ve 3 yıllık sözleşme imzalayan Faslı oyuncu, beklentilere cevap veremezken yönetiminde ise devre arasında gönderilecekler listesinin başına Ahmed El Messaoudi'yi yazdığı öğrenildi.

Gaziantep Futbol Kulübü’nün, sezon başında geçtiğimiz yıl Hollanda Ligi ekiplerinden FC Groningen forması giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Ahmed El Messaoudi’yi 3 yıllığına transfer etti. Ancak bu futbolcu beklenen performansı gösteremedi. Şu ana kadar teknik direktör Erol Bulut’un istediği formu yakalayamayan Ahmed El Messaoudi’nin devre arasında gönderileceği gelen bilgiler arasında.
Fas asıllı Belçikalı genç oyuncu Ahmet El Messaoudi, Gaziantep FK için ön libero, on numara ve merkez orta saha pozisyonlarında rotasyon sağlayabilecek diye geldi ama başarılı olamaladı. Geçmiş süreçte başarılı istatistiği ile ön plana çıkan Messaoudi, geçtiğimiz sezon FC Groningen formasıyla 28 maçta 8 gol atıp, 2 asist yapmıştı. Messaoudi 28 karşılaşmanın 12’sinde on numara, 7’sinde merkez orta saha, 6’sında ön libero, 3’ünde ise sağ kanat pozisyonlarında yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.