Yasin Tepe Gaziantep FK’yı ziyaret etti

Yasin Tepe Gaziantep FK’yı ziyaret etti
Gaziantep Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, geçtiğimiz günlerde Gaziantep Futbol Kulübü Ceo’su Erhan Yüksek’in Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yapmış olduğu ziyaretinin ardından bugün tesislere gelerek iade-i ziyarette bulundu.

Yapılan bu anlamlı ziyarette, Gaziantep Futbol Kulübü ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında genç öğrencilerin tribünlere çekilebilmesi adına yapılabilecek projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. 
Teknik Direktör Erol Bulut ile de bir araya gelen Gaziantep Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, son haftalarda alınan başarılı sonuçlardan dolayı tebrik ederken, bundan sonraki süreçte de takımımıza destek olabilmek adına ellerinden geleni yapacaklarını iletti. 
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut da Gaziantep şehrinde olan potansiyelin çok büyük olduğunun altını çizerek, bundan sonraki süreçte şehrin her noktasındaki taraftarların desteğini beklediklerini belirtti. Erol Bulut ayrıca ziyaretten dolayı Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe’ye teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. 
Gaziantep Futbol Kulübü Ceo’su Erhan Yüksek de böylesi bir ziyaretten ötürü büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, Gaziantep şehrinde yaşayan her bireyin kendileri için büyük önem arz ettiğini ve görüşülen projelerin kendilerini heyecanlandırdığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.