OLAY SPOR ÖZEL... Dünya rekoru Şehitkamil’de kırıldı

OLAY SPOR ÖZEL... Dünya rekoru Şehitkamil’de kırıldı
Spora ve sporcuya büyük önem veren Şehitkamil Belediyesi’nin organizasyonunda Gaziantep’te gerçekleştirilen Türkiye Şehitkamil Arena Kulüpler Arası Kısa Kulvar Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası'nda yeni bir dünya rekoru kırıldı. Milli yüzücü, Emre Sakçı, 50 metre kurbağalamada 24.95'lik derecesiyle dünya rekoru kırmış oldu.

DÜNYANIN GÖZÜ ŞEHİTKAMİL’DE
Yüzme sporuna büyük yatırım yapan ve milli sporcular çıkaran Şehitkamil Belediyesi’nde yeni bir dev organizasyon yapıldı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun en iyi şekilde ev sahipliği yaptığı Türkiye Şehitkamil Arena Kulüpler Arası Kısa Kulvar Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası'nda adeta yeni bir tarih yazıldı. Şehitkamil Belediyesi’nin modern yüzme havuzları yüzme federasyonunun da gözbebeği oldu.

EMRE SAKÇI DÜNYA REKORU KIRDI
FenerbahçeLi yüzücü ve milli sporcu Emre Sakçı, Gaziantep’te yeni bir dünya rekoruna imza attı. Şu ana kadar Alleben Yüzme havuzlarından çok sayıda milli yüzücü çıkarken bu kez dünya rekoru kırıldı. Gaziantep’in ev sahipliğinde yapılan Türkiye Şehitkamil Arena Kulüpler Arası Kısa Kulvar Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası'nda erkekler 50 metre kurbağalamada 24.95'lik derecesiyle dünya rekoru kırıldı.

BAKAN KASAPOĞLU TEBRİK ETTİ
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 50 metre kurbağalamada 24.95'lik derecesiyle dünya kısa kulvar rekorunu kıran Emre Sakçı’yı tebrik etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gaziantep'te düzenlenen Türkiye Şehitkamil Arena Kulüpler Arası Kısa Kulvar Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası'nda erkekler 50 metre kurbağalamada 24.95'lik derecesiyle dünya rekoru kıran Emre Sakçı’yı tebrik etti.
Bakan Kasapoğlu, yayımladığı tebrik mesajında şunları kaydetti:
“Gaziantep'te düzenlenen yüzme şampiyonasında erkekler 50 metre kurbağalamada 24.95'lik derecesiyle dünya rekoru kıran Emre Sakçı kardeşimi yürekten kutluyorum. Kariyerine yeni başarılar ekleyerek yoluna emin adımlarla devam eden milli yüzücümüze spor yaşamında başarılar diliyor, bu başarıda emeği geçenlere de şükranlarımı sunuyorum.”

OLAY SPOR ÖZEL... Dünya rekoru Şehitkamil’de kırıldı

BİR BAŞARI HİKAYESİDE KAAN’DAN
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Alleben Yüzme havuzunda yeni bir rekor kırıldığını ve tüm dünyanın gözünün bu rekorda olduğunu belirterek, “Gaziantep'te düzenlenen yüzme şampiyonasında erkekler 50 metre kurbağalamada 24.95'lik derecesiyle dünya rekoru kıran Emre Sakçı’yı tebrik ediyorum. Bununla birlikte kendi sporcumuz olan Kaan Kara, dünya rekorunun kırıldığı kulvarda bir başarı hikayesine daha imza attı. Milli gururumuz Kaan Kara, 50 letre kurbağalama disiplininde, gençler kategorisinde Türkiye birincisi ve açık yaş kategorisinde ise Türkiye dördüncüsü olarak gururumuz oldu” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.