Gaziantep Üniversitesi pandemiyi fırsata dönüştürdü

Gaziantep Üniversitesi pandemiyi fırsata dönüştürdü
Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın ve ekibi, Covid-19 sürecini fırsata çevirerek önemli hamleler yaptı. Özaydın ve ekibi, bu süreçte 4 önemli hamle yaparak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonu çerçevesinde önemli yatırımlar yapıldı.

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, Covid-19 sürecini fırsata çevirdiklerini belirterek, 4 önemli hamle yaptıklarını ve sağlığa büyük yatırım yaptıklarını dile getirdi. Rektör Özaydın, “Gaziantep'in kurtuluşunun 100. yılında, Gaziantep Üniversitesi olarak covid sürecini fırsata dönüştürerek, Sayın Cumhurbaşkanımızın vizyonu çerçevesinde sağlıkta 4 önemli hamle yaptık” dedi.


NELER YAPILDI?
Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, yapılan yatırımları tek tek açıklayarak,

“1-Temeli 2016 yılında atılan 250 yataklı Çocuk Hastanesi tamamlanarak hizmete açıldı.

2-1539'da Antep'te böbrek taşı ameliyatı yapıldığı gerçeğinden esinlenerek, Türkiye’de ilk olma özelliğine sahip 50 yataklı Böbrek Nakil Hastanesi 5 ay gibi kısa bir süre içerisinde bütçeye ek bir yük getirmeden tamamlanarak hizmete açıldı.

3-Kampüsten 8 km uzaklıkta bulunan Onkoloji Hastanesi kampüse taşınıp, Çam-Sakura Hastanesindeki Tomoterapi Teknolojisi Gaziantep'e kazandırılacaktır.

4-Bölgemiz ve şehrimiz için büyük ihtiyaç olan Acil Travma Yanık Hastanesinin 2022 Ocak ayı sonunda temeli atılacaktır.
25 Aralık 2021'de Gaziantep'in kurtuluşunun 100. yılı kutlamaları çerçevesinde şehrimizi onurlandıran Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Çocuk Hastanesi ile Böbrek Nakil Hastanesinin açılışını yaparak hastanelerimizi başta Gaziantepliler olmak üzere bütün milletimizin hizmetine sunmuştur. Sağlık projelerimizin ve hizmetlerimizin bütününde bizlere yön vererek her daim bizleri şereflendiren Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.