Gaziantep FK Başkanı Akınal: 'Transferde hata yapmayacağız'

Gaziantep FK Başkanı Akınal: 'Transferde hata yapmayacağız'
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Cevdet Akınal, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ligde oynadıkları son dört karşılaşmadan 10 puan topladıkları için mutluluk duyduklarını ifade eden Cevdet Akınal, ligin ikinci yarısında çok daha iyi bir form sergileyeceklerine inandığını söyledi.

“ SON DÖNEM PERFORMANSIMIZDAN MEMNUNUM”
Gaziantep Futbol Kulübü’nün oynadığı son dört maçta on puan toplamasından dolayı oldukça mutlu olduklarını ifade eden Cevdet Akınal, “Ligde her maçın önemini ve zorluk seviyesini biliyoruz. Ligde inişli çıkışlı bir grafik sergilediğimiz dönemler oldu ancak özellikle son dört maçımıza baktığımız zaman 10 puan toplamayı başardık. Gücümüzün ve potansiyelimizin farkındayız belki deplasmanda şanssızlıklar yaşamasaydık şuan ilk beş takım arasında yer alabilirdik. Ancak önemli olan ligin sonunda bu hedefe ulaşabilmenizdir. İnşallah bu grafiğimizi sezonun ikinci yarısına da yansıtıp, çok daha iyi noktalara doğru ilerlemeye devam edeceğiz” dedi. 

“GAZİANTEP’E ARMAĞAN ETTİK”
Çaykur Rizespor karşısında alınan galibiyetin üç puandan daha fazla önem taşıdığını belirten Cevdet Akınal, “Çaykur Rizespor maçını gerçekten çok önemsiyorduk, çünkü bizim için bir çok anlam taşıyan bir karşılaşmaydı. Hem deplasmanda bir şanssızlığımız vardı hem de 25 Aralık Gaziantep’in kurtuluşuna denk gelen bu günde kazanarak şehrimizi sevindirmek istiyorduk. Çok şükür teknik heyetimiz ve futbolcularımız ellerinden geleni yaptılar ve önemli bir galibiyet elde ettik. Bu galibiyet üç puandan bile daha değerliydi. Gaziantep şehrimize armağan olsun, bize güvenmeye devam etsinler” dedi. 

“TRANSFERDE HATA YAPMAYACAĞIZ”
Süper Lig’de ilk yarının sona ermesiyle birlikte transfere yoğunlaşacaklarını ifade eden Cevdet Akınal, “Teknik heyetimiz ve yönetim kurulumuz arasında güzel bir ilişki devam ediyor. Kulübümüzün geleceği adına önemli adımlar atmaya devam ediyoruz. Transfer dönemi de bu doğrultuda büyük önem taşıyor. Aramıza genç ve potansiyeli yüksek arkadaşlarımızı katmayı hedefliyoruz. Amacımız bu kulübün her kuruşuna sahip çıkarak, gelecek dönemlerde de büyümemize yardımcı olacak isimleri alabilmek. Tabi bunun yanında sürdürülebilir bir başarı yapısı oluşturmaya devam edeceğiz. Transferde hata yapmak istemiyoruz, hocamızın raporu ve ortak akılla önemli işler başaracağımıza inanıyorum” dedi. 

“FEDERASYONUMUZA TEŞEKKÜR EDERİM”
Sezonun ilk yarısında bir çok kez hakem hatasıyla karşılaşılmasına rağmen Türkiye Futbol Federasyonuna büyük saygı duyduklarını ifade eden Cevdet Akınal, “Bu sezon ne yazık ki, belki de her takım gibi bizimde hakem hatalarından dolayı canımız yandı. Ancak son haftalarda bu hataların minimize olduğunu görüyoruz. Nasıl ki hata durumunda bunları dile getiriyorsak, olumlu performanslarda da hakemlerimize ve federasyonumuza destek olmamız gerekiyor. Bunu şahsi veya kulübümüz adına değil Türk Futbolu’nun gelişmesi adına yapmak zorundayız. O yüzden Sayın Nihat Özdemir ve ekibine de teşekkür etmek istiyorum. Umarım hakem hataları, sahadaki performansların hiçbir zaman önüne geçmez. Bizlerde futbolun güzelliklerinden bahsetmeye devam ederiz” diyerek sözlerini noktaladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.