Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gaziantep'te Pitbull saldırısına uğramıştı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Asiye Ateş" mesajı: "Bedelini ödeyeceksiniz"

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gaziantep'te Pitbull saldırısına uğramıştı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Asiye Ateş" mesajı: "Bedelini ödeyeceksiniz"
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küçük Asiye ve babası için açıklama yaptı: Gaziantep'te pitbull saldırısına uğrayan asiye yavrumuzu kurtaracağız.Babasına Daha İş İmkanı Sağlayacağız

( Pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş) Asiye yavrumuzu dün gece Antalya Üniversitesi'ne naklettik. Orada gerekli operasyonlar yapılacak. Bu köpekler parası bol olanların köpekleri. O yavru orada paramparça oluyor, onlar babasını nasıl kandırırız diye düşünüyorlar. Kandıramayacaksınız, bunların da hesabını vereceksiniz. İnşallah Asiye yavrumuzu kurtaracağız. Babasını da kapıcı olduğu yerden alıyoruz ve çok daha iyi bir yere alıyoruz.

BUNUN BEDELİNİ ÖDEYECEKSİNİZ

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Gaziantep İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, Gaziantep'te 2 pitbull köpeğinin saldırısında yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş'le ilgili de mesajlar verdi ve "Bedelini ödeyeceksiniz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.