Madalya avcısı Çınar’ın hedefi milli takım

Madalya avcısı Çınar’ın hedefi milli takım
Özel Sanko Okulu öğrencilerinden Çınar Özkamalı, küçük yaşına rağmen kazandığı madalyalarla hem okulunun hemde ailesinin gururu oldu. 11 yaşındaki Çınar Özkamalı, yüzmede şu ana kadar 14 madalya kazanarak milli takıma göz kırptı.

3 yaşında başladığı yüzmede tarihi başarılar elde eden Özel Sanko Okulu öğrencilerinden Çınar Özkamalı, katıldığı il ve bölge yarışlarında tam 14 madalya kazandı. Çınar büyük bir keyifle ve severek yaptığı yüzme sporunda adından sıkça bahsettirirken şu ana kadar 7 altın, 3 gümüş ve 4’te bronz madalya alarak yüzme sporuna damga vurdu.

HEDEFİ MİLLİ TAKIM VE DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU
Küçük yaşta başladığı yüzme sporunda madalyaları tek tek kazanan Özel Sanko Okulu öğrencilerinden Çınar Özkamalı, şu ana kadar 14 madalya kazanırken hedefini ise hem milli takıma gitmek, hemde dünya şampiyonalarında mücadele etmek istiyor. Çınar Özkamalı, “Bugünlere gelmemde emeği geçen tüm hocalarıma, aileme ve Sanko Okulu ailesine çok teşekkür ediyorum. Bende verilen emekleri boşa çıkarmamak için elimden geleni yapıyorum. Yeni madalyalar kazanmak istiyorum. Milli takımda ve dünya şampiyonalarına gitmek istiyorum” dedi.

SIĞINDI TORUNUYLA GURUR DUYUYOR
Özel Sanko Okulu öğrencilerinden Çınar Özkamalı, sanayici Ali Sığındı’nın torunu. Sığındı, torunu Çınar’ın elde ettiği başarıdan gurur duyduğunu belirterek, “Çınar hepimizin gururu oldu. Şu ana kadar gerçekten yüzmede adından bahsettiren isim oldu. Ben bundan sonraki yarışlarda torunumun yine derece elde edeceğine ve madalya sayısını artıracağına inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.