SpiderMan (örümcek adam) hayranları için en iyi oyuncak fikirleri

SpiderMan (örümcek adam) hayranları için en iyi oyuncak fikirleri

Spiderman (örümcek adam)oyuncak çeşitleri hayranları için oldukça önemli. Bunu bilen oyuncak firmaları da lisanslı Spiderman oyuncak tasarımlarını filmdeki karakter ve kostümlere göre uyarlayıp satışa sürüyorlar. Açıkçası hayranların birçoğu ürünler satışa konulmadan onları alabilmek için sabırsızlanıyorlar. Bu nedenle yazımızda son çıkan ve en popüler olan Spiderman oyuncak çeşitlerini belirtip özellikleri ve oyuncağın kullanımı ile ortaya çıkacak olan gelişimsel faydaları hakkında bilgiler sunacağız.

Küçük büyük herkesin sevdiği karakter olan örümcek adamın oyuncaklarına göz atmak ve son çıkan ürünleri ilk deneyen kişi olmak için yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

En popüler Spiderman oyuncak çeşitleri

En popüler olan Spiderman oyuncakları arasında kategori olarak bakıldığında ilk sırada yer alanlar Spiderman figür, peluş oyuncak ve kostümleridir. Bunun dışında Spiderman puzzle ve üzerinde örümcek adamın resimleri olan lisanslı ürünler de çok sevilenler arasında yer alıyor. Ancak bazı Spiderman oyuncakları var ki onlar her çocuğun hayalinde yer alıyor. İşte en popüler Spiderman oyuncak çeşitleri;

Spiderman Far From Home Spiderman Dart Fırlatıcı

Nerf dartlarının fırlatıcı kısmına yerleştirip kurma kolunu geriye çekmeniz gerekiyor. Kolu bıraktığınızda dartlar havalanıp hedefe ulaşmak için hızlı bir şekilde ilerliyorlar. Elbette bu işlemi yapmadan önce bir düşman figürü alıp oyuna eğlence katabilirsiniz. Bu oyuncağın kutusunun içinde; dart fırlatıcı, 3 adet dart ve kullanım talimatları bulunmaktadır. Belirtmek isteriz ki, bu örümcek adam oyuncağı çok sevildiği için stoklar güncellense de hemen tükeniyor. Bu nedenle acele etmenizi tavsiye ederiz.

Power Moves Spiderman E7328

Örümcek adamın oyuncakları arasında en sevilen elbette ağ fırlatan oyuncak modelidir. Bir süper kahraman olmak için süslü kıyafetlerin önemli olmadığını Peter Parker’ın New York caddelerinde ağ atarak ilerleyerek sorunları kendi başına çözmesi ile anlamıştık. Şimdi sıra bizim genç dehalarımızda! Bir ele takılan Power Moves Spiderman oyuncağı alıp dartları fırlatarak kötüleri yakalamak için harekete geçmelisiniz. Bu muhteşem oyuncağın içerisinde; Power Moves ekipmanı, 3 Nerf dartı ve kullanım kılavuzu yer almaktadır.

Bu oyuncağın faydaları arasında;

El göz koordinasyonu kurmaya destek vermek,

Hayal gücünü geliştirmek,

Başkalarının yerine düşünmeye çalışmalarına destek olmak,

Empati kurmayı öğretmek,

Eğlenceli bir oyun oynamak yer alır.

Çocuklar bu örümcek adam oyuncağı ile oyun oynarken hayal kurar ve hayal güçleri zamanla gelişir. Oyuncağı tutup hareket ettirmeye çalışırken ve onu farklı şekillerde kullanırken el göz koordinasyonu kurar ve odaklanır. Odaklanma sorunu yaşayan çocuklar için bu oyuncak oldukça idealdir.

Hayal kurup kendini Spiderman olarak düşünen çocuklar, başkalarının yerine düşünür ve hareket etmeye çalışır. Bunu yaparken bir yandan empati kurar. Elbette sonuç olarak her çocuk eğlenir.

Spiderman Bend Flex Spiderman Figür E7686

Bir örümceğin ısırması ile hayatı değişen Peter Parker, örümcek adam olmayı çok sevdi. Kötülerle tek başına savaştı ve asla pes etmedi. Elbette bu sırada biricik sevgilisinden de vazgeçmedi. Elbette bu

oyuncak firmaları da durmayıp Spiderman oyuncak üretimi içerisine ağ çeşitleri ekledi. Hatta Venom Spiderman de piyasada satışta!

Bu oyuncak ayağa ve kola takılan örümcek ağı ile birlikte kutu içerisinde yer alıyor. Spiderman oyuncak figürü birçok şekle girebiliyor. Ellerini ve kollarını bükerek onunla dilediğinizce oyunlar oynayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla vakit geçirmek için herkes sahip olduğu bir Spiderman oyuncağını ortaya koyup hünerlerini sergileyebilir. En iyi performansı sergilemek için hangi oyuncağı seçeceğini iyi düşünmeyi unutma!

Bu oyuncağın faydaları arasında;

Çocukları eğlendirmesi,

Çocukların hayal dünyalarını genişletmesi,

Motor becerilerine destek vermesi,

Sosyalleşmelerine destek olması yer alır.

Oyuncakların çocukları eğlendirmesi normal olarak düşünülse de bazı oyuncaklar çocuklara sıkıcı gelebilir. Çünkü günümüzde çocuklara bir oyuncağı beğendirmek pek kolay değildir. Ancak bu oyuncak ile oynayan çocuklar sıkılmaz ve her defasında farklı bir oyun kurabilirler. Bunu yaparken de hayal güçleri gelişir. Oyuncağı tutup hareket ettirirken kasları da hareket eder. Bu da motor becerilerin gelişmesine destek olur. Ayrıca bu tarz oyuncaklar birkaç çocuk ile oynandığında oyun daha keyifli bir hâl alır. Çocukların sosyalleşme problemleri ortadan kalkar ve birbirleri ile nasıl iletişim kuracaklarını öğrenmiş olurlar.

SpiderMan (örümcek adam) hayranları için en iyi oyuncak fikirleri

Spiderman (örümcek adam) oyuncak figür çeşitleri

Spiderman oyuncak fikir çeşitleri oldukça zengindir. Her filme özel üretilen figür sayısı çok fazla olduğu için herkes en sevdiği figürleri seçmek ve diğer yandan son çıkan ürünleri ilk kez denemek isteyebilir. Bu nedenle yeşil örümcek adam ve siyah örümcek adam gibi birçok figür çeşidi popüler olarak önümüze çıkabilir. Hangisinin daha popüler olduğunu net olarak söylemek mümkün olmasa da her biri ile oynamanın keyifli olduğunu belirtmek isteriz.

Örümcek adam figürleri şekil, boyut, sahip olduğu özellik, sahip olduğu aksesuarlar olarak değişkenlik gösterir. Bu nedenle Spiderman oyuncak figürleri için özelliklerini ele alacağız.

Esnek Spiderman oyuncak figür

Bükülebilen ve birçok pozisyona girebilen Spiderman oyuncak çeşitleri çok seviliyor. Esnek olmaları nedeni ile onlarla birçok oyun kurulabiliyor.

Aksesuarlı Spiderman oyuncak figür

Aksesuara sahip olan örümcek adamın oyuncakları oldukça popüler figür çeşitleri arasında yer alıyor. Bu figürlerle oyun oynamak çok eğlenceli! Heyecanlı bir takip için ağa sahip olan, dart atabilen ve araçlı olan figürler küçük büyük herkesin gözdesi. En sevilenler arasında ise jet içerisinde yer alan Spiderman figürüdür.

Özellikli Spiderman oyuncak figür

Spiderman özellikleri denilince elbette akla ilk olarak ağ atması, zıplaması ve özel araçları kullanması geliyor. Bu nedenle özelliklere sahip olan en popüler örümcek adam figürleri arasında ağ atan yer alıyor. Kötüleri yenmek için özellikli bir oyuncak seçimi yap ve kazanan taraf her zaman sen ol!

Parçaları değişebilen Spiderman oyuncak figür

Oyuncak çeşitlerinde parça değişimi özelliği olması, büyük çocukların daha fazla ilgisini çekiyor. Çünkü bir oyuncak ile birden fazla oyun kurmak için parçaların değişmesi onları mutlu ediyor.

Spiderman (örümcek adam) peluş oyuncak çeşitleri

Peluş oyuncak çeşitleri arasında kahramanların figürlerinin de yer aldığını herkes çok iyi bilir. Çünkü çocuklar oyun saatlerinde Spiderman figür ve diğer oyuncakları ile oynarken mutlu oldukları gibi uyurken de onlarla olmak isteyebilirler. Bu da peluş oyuncaklar ile mümkün. Üstelik sadece uyumak için değil diğer yandan onlar ile oynamakta mümkün.

Spiderman hayranları sadece erkek çocuklarından oluşmuyor. Kız çocukları da bu kahramanı çok seviyor. Bu nedenle onlar figür ve diğer oyuncak çeşitleri ile oynamaktan daha çok peluş oyuncakları ile oynamayı seviyorlar. Böylece ebeveynler de onları izlerken keyif alıyorlar. Çünkü çocuklarını eğlenirken görmelerinin yanı sıra peluş oyuncak ile oynamalarının kendilerine olan birçok faydası bulunuyor. Bu faydalar aşağıda belirtilmiştir.

Spiderman peluş oyuncak faydaları

Hayal gücünü geliştirir.

Yaratıcılıklarını ortaya çıkartır.

Üretime teşvik eder.

Sosyalleşmelerine destek olur.

Dil becerilerini geliştirir.

Motor gelişimlerine olumlu yönde etki eder.

Duyusal becerilerin geliştirilmesine destek olur.

Çocukların duygularını yönetmelerine yardımcı olur.

Spiderman (örümcek adam) kostüm çeşitleri

Bir kahraman hayranı olunca onun her ürününü almak isteyebiliyorlar. Ancak ilk sırada kostümler yer alıyor. Ne de olsa bir kahraman rolüne girmek için ilk gerekli eşya onun kostümüdür. Bu kostümlerden biri de Spiderman için üretilenler.

Spiderman kostüm çeşitleri genellikle mavi ve kırmızı renklerden oluşan ve üzerinde örümcek resmi olan kıyafetlerdir. Bazıları iki parça bazıları tek parça olarak satılır.

Sizde bu güzel bilgileri aldıktan sonra, spirderman (örümcek adam) oyuncaklarını lisanslı olarak en uygun fiyatlara satın almak isterseniz Türkiye’nin online oyuncak mağazası www.otoys.com.tr adresinden satın alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.