Ölümler kaçak içkiden vazgeçirmiyor

Ölümler kaçak içkiden vazgeçirmiyor

Gaziantep’te geçtiğimiz hafta içerisinde 6 kişi kaçak alkolden hayata veda etmelerinden sonra yine Gaziantep’te bir kişi kaçak alkoldan zehirlenerek hastanelik oldu. Bu kadar ölümlere rağmen vatandaşlar her nedense kaçak alkol içmeye devam ettiği ve buna rağmen dikkate alınmaması hayretle karşılandı.

METİL ALKOL ZEHİRLENMİSİ
Gaziantep'in Karkamış ilçesinde metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye başvuran kişi tedavi altına alındı.
Metil alkolden zehirlendiği iddiasıyla Karkamış Devlet Hastanesi'ne başvuran D.G, buradaki ilk tedavisinin ardından Nizip Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
Hastanede tedavi altına alınan D.G'nin tedavisi sürüyor.
Güvenlik güçleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

KAÇAK İÇKİ OPERASYONU
Gaziantep'te polis ekiplerince  sahte içki satışının önlenmesine yönelik düzenlenen operasyonda, 2 şüpheli gözaltına alındı.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde sahte içki imalatı ve satışı yaptığı belirlenen 2 şüphelinin adreslerine operasyon düzenledi. Operasyonda arama yapılan depo, iş yeri ve araçta; 324 litre etil alkol, 7,5 litre dökme alkol, 50 kapak ve 30 boş şişe ele geçirildi. Suç unsurlarına el koyan ekipler tarafından gözaltına alınan 2 şüphelinin emniyette sorgusuna başlandı.

GAZİANTEP’TE 6 KİŞİ ÖLDÜ
Gaziantep'in Nizip ilçesinde metil alkol zehirlenmesine bağlı olarak tedavi altına alınan 12 kişiden hayatını kaybedenlerin sayısı 6’ya yükseldi. Nizip ilçesinde 13-15 Aralık tarihleri arasında sahte içkiden zehirlendiği iddia edilen 12 kişi ilçedeki hastanelere başvurdu. 3 kişinin hayatını kaybettiği zehirlenme olayı kapsamında tedavisi süren 3 kişi daha kurtarılamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.