Gaziantepli Ünlü İş Adamını Kaçıran Özel Harekatçı Restoranda Öldürüldü

Gaziantepli Ünlü  İş Adamını Kaçıran Özel Harekatçı Restoranda Öldürüldü
Gaziantepli Ünlü iş adamı Merhum Mehmet Ali Yaprak’ın kaçıran, Susurluk hükümlüsü eski özel harekatçı Ziya Bandırmalıoğlu Restaurant çatışmasında öldürüldü

Merhum iş adamı Mehmet Ali Yaprak’ın kaçırılması için  ilk emri veren özel harekat daire başkanı İbrahim Şahin olmuştu.Kaçırılma olayını gerçekleştiren ekip’te bulunan 2  polisten biri Özel harekat polisi Ayhan Çarkın ve Ziya Bandırmalıoğlu idi.

ÇATIŞMADA ÖLDÜRÜLDÜ

İstanbul Kadıköy'de bir restoranda yaşanan silahlı kavgada İstanbul Kadıköy'de bir restoranda yaşanan silahlı kavgada Susurluk hükümlüsü eski özel harekatçı Ziya Bandırmalıoğlu ve emekli polis Şahin Aslan öldürüldü, 5 kişi de yaralandı. Polis ekipleri, hastanedeki 4 kişinin de aralarında bulunduğu 7 şüpheliyi gözaltına aldı.

OLAY NASIL OLDU

Olay, Kadıköy Kalamış'ta bir restoranda meydana geldi. İddiaya göre, saat 22.30 restoranda iki grup arasında silahlı çatışma yaşandı. Peş peşe silah sesleri üzerine çok sayıda polis olay yerine sevk edildi.

Adrese giden ekipler, 7 kişinin silahla vurulduğunu belirledi. Silahla vurulanlardan 2'si hayatını kaybederken, 5 kişi yaralı halde hastaneye kaldırıldı.

YEMEKTA BİR ANDA SİLAHLAR ÇEKİLDİ

İddiaya göre, bir iş için bir araya gelen kalabalık bir guruptaki bir kişi, 90'lı yıllarda işlenen birçok faili meçhul cinayetlerde adı geçen ve Susurluk hükümlüsü eski Özel Harekat Polisi Ziya Bandırmalıoğlu ve emekli polis Şahin Aslan’ı da telefonla arayarak davet etti.

Aynı masada alkol alan ve muhabbet eden yaklaşık 10 kişi arasında, henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı.

İKİ ESKİ POLİS ÖLDÜ

Gruptakilerden biri iddiaya göre, ayağa kalkarak, 2 kişinin bacağına ateş etti. Daha sonra farklı kişilerce çekilen silahlar da ateşlendi. Eski Özel Harekat Polis Ziya Bandırmalıoğlu ve Emekli Polis Şahin Aslan bu sırada vurularak can verdi. Olayda yaralanan Ayhan Çakar’ın da eski polis olduğu belirtildi.

7 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Yaralılar hakkında bilgi verilmezken saldırının aydınlatılması için organize ve asayiş polisinin çalışma başlattığı öğrenildi. Polis ekipleri, hastanedeki 4 kişinin de aralarında bulunduğu 7 şüpheliye gözaltı işlemi uyguladığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.