İple Yüz Germe Uygulaması ile Yüzünüzü Yenileyin!

İple Yüz Germe Uygulaması ile Yüzünüzü Yenileyin!

İple yüz germe uygulaması ile daha genç ve sağlıklı görünmek istiyorsanız detaylı içeriğimizden öğrenebilirsiniz. 

İple yüz germe uygulaması özellikle bıçak altına yatmak istemeyen kişilerin tercih ettiği ve olumlu etkiler gördüğü bir yöntemdir. Özellikle ilerleyen yaş nedeniyle deride meydana gelen deformasyonları tedavi etmek amacıyla kullanılmaktadır. İple yüz germe hakkında tüm detayları, işlemin nasıl ve hangi aşamalarda yapıldığını Quartz klinik doktorları ile konuştuk. Quartz klinik doktorlarının konu ile ilgili açıklamalarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

İple Yüz Germe Uygulaması Nedir? 

İç kısmı polyester dış kısmı ise silikon bir malzemeden yapılmış olan özel üretim ipler sayesinde yüz derisinin gerilerek asılması işleminin yapılmasına denilmektedir. İple yüz germe uygulaması yüzün birçok alanına veya tamamına uygulanabilmektedir. İple yüz germe uygulamasının en sık kullandığı alanları sıralayacak olursak; 

Yüzün tamamında veya belli bir kısmında var olan kırışıkların giderilmesi,

Yüzün tamamında veya belli bir kısmında var olan sarkmaların giderilmesi,

Göz kapaklarının altında yer alan sarkma ve kırışıklıklar,

Gıdı bölgesi sorunları,

Çene altı sorunları,

Dudak çevresi sorunlarıdır. 

İple Yüz Germe Uygulaması Nasıl Yapılır? 

İple yüz germe uygulaması belli aşamalar dahilinde yapılmaktadır. Bu aşamaların ilki fiziki muayenedir. Fiziki muayene sırasında biz hastalarımızın yüzünde var olan sorunları belirliyoruz. Sonrasında ise hastanın sağlık geçmişini dinliyoruz. Uygulamanın sağlık açısından bir risk oluşturmaması için belli başlı testler yapmaktayız. Tüm bu kıstaslar sonucunda kişi uygulama için uygun ise işlem yapılmaktadır. İple yüz germe uygulaması için;

Muayene sonrasında ilk olarak hastaya lokal anestezi uygulanır. 

Sonrasında ise muayene sırasında işaretlenmiş olan bu bölgelerdeki deri altına özel iğneler yardımı ile ipler yerleştirilir.

Yerleştirilen ipler ile istenen miktarda germe işlemi yapıldıktan sonra işlem sona erer.

İşlem sonrasında morluk, ödem veya kızarıklık oluşmasını engellemek için buz uygulaması yapılır. 

Hasta aynı gün taburcu edilmektedir. Aynı gün günlük hayata dönüş mümkündür.

İple Yüz Germe Uygulaması Sonrası İyileşme Dönemi

İşlem ameliyatsız bir estetik uygulama olduğu için iyileşme dönemi oldukça kısadır. İyileşme döneminde yani ilk haftalık süreçte cildinize çok fazla makyaj yapmamanız, yüzünüzü darbelerden korumanız, çok fazla mimik yapma, kahkaha atma gibi abartılı tepkilerden kaçınmanız gerekir. İyileşme sürecinde deri de oluşan kızarıklık veya morluk gibi komplikasyonları engellemek için buz uygulamasına devam etmeniz gerekmektedir. İlk iki haftalık süreçte yüz üstü yatmamanız, yüzünüze masaj yapmamanız gerekir. Son olarak ilk üç haftalık süreçte diş sağlığı ile ilgili herhangi bir operasyon yaptırmamalısınız. Bu uyarıları dikkate almanız gerekmektedir. Aksi takdirde işlemin başarı şansı düşecek ve uygulamanın etkisi beklenen gibi olmayacaktır.

İple Yüz Germe Uygulamasının Avantajları

Uygulamanın avantajlarından bahsetmek gerekir ise; 

Ağrısız ve konforlu bir şekilde daha çekici bir yüz görünümüne kavuşmanızı sağlar.

Yüzdeki kırışıklık görünümünü yok eder. 

Yaşlanmanın getirdiği yüzdeki sarkık görüntüyü düzeltir. 

Daha belirgin çene hattı ve elmacık kemikleri görünümü sağlar. 

Kaşların daha kalkık görünmesini sağlar. Buda bakışınızdaki ifadeyi güçlendirir. 

Burun ve dudak arasında yer alan çukurun daha iyi görünmesini sağlar. 

İple Yüz Germe Uygulaması Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

İple yüz germe için yaş sınırı nedir?

Uygulamayı yaptırmak için yaş sınırı +18’dir. Çoğu kişi bu tarz uygulamaları yüz iyice deforme olduktan yani 30 veya 35 yaş sonrasında yaptırıyor. Fakat biz hastalarımıza yüzlerinin genç görünümünü korumaları için +25 yaş sonrasında ufak ufak bu tarz ameliyatsız estetik uygulamalar yaptırmalarını öneriyoruz.

Uygulamanın herhangi bir yan etkisi var mıdır? 

Uygulamanın ciddi bir yan etkisi yoktur. Uygulama sonrasında hafif kızarıklık, morluk gibi durumların oluşması oldukça normaldir. Ayrıca bu durumlar birkaç gün içinde tamamen yok olacaktır. 

Uygulama sonrasında iz kalır mı?

Hayır iz kalmaz. Uygulama sırasında herhangi bir cerrahi operasyon, kesi gibi işlemler yapılmaz. Özel iğneler ile deri altına ipler yerleştirilir. İğnenin temas ettiği deri alanında iz kalmamaktadır. 

Uygulama kalıcı mıdır? 

Hayır değildir. Uygulamanın kalıcılık süresi kişiden kişiye değişse de maksimum olarak 5-7 yıl kadardır. Yaşlanma ile beraber sarkma yeniden oluşabilir ve sonrasında tekrardan yeniletebilirsiniz.

İple yüz germe işlemi ne kadar sürmektedir? 

Uygulamanın ortalama olarak 45-60 dakika gibi kısa bir süre zarfı içinde gerçekleştirilmektedir. Uygulama sırasında lokal anestezi uygulandığı için herhangi bir ağrı hissetmezsiniz. 

İple Yüz Germe Uygulaması Fiyatları

İple yüz germe uygulaması hakkında daha fazla bilgi almak için bize iletişim sayfamızda yer alan bilgilerden ulaşabilir kolayca randevu oluşturabilirsiniz. Randevu aldıktan sonra kliniğimizde yer alan çalışan ve uzmanlar İple yüz germe hakkında aklınıza takılan tüm soruları cevaplayacaktır. Daha güzel ve estetik görünümde bir vücut görünümüne kavuşmak, daha özgüvenli olmanız için sizlere estetiğin her alanında uzmanlarımız ile hizmet veriyoruz. 02122414624 no’lu telefondan polikliniğimizi arayarak İple yüz germe fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Özel Quartz Poliklinik

Web Site: https://www.quartzclinique.com/

TEL: +90 212 241 46 24

Facebook:@quartzclinique

Instagram :@quartzclinique

YouTube: Quartz Clinique

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.