Son Dakika:Yol çöktü! Öğrenci servislerinin geçtiği yol büyük tehlike saçıyor

Son Dakika:Yol çöktü! Öğrenci servislerinin geçtiği yol büyük tehlike saçıyor
Kahramanmaraş'ta iki gün boyunca etkili olan sağanak yağış sonrası Sarıgüzel Mahallesinde bir yolda çökme meydana geldi. Hergün onlarca öğrenci ve köy servisinin ve yem taşıyan nakliyecilerin kullandığı yol büyük tehlike saçıyor.

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi Sarıgüzel Mahallesi yolu sağanak yağıştan yoğun olarak etkilendi. Yol sağanak yağışa dayanamayarak çöktü.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafında Sarıgüzel mahallesinde geçtiğimiz aylarda başlatılan yol çalışması kısa süre önce durdurulmuştu.


Yem taşıyan ağır tonajlı araçların, öğrenci ve köy servislerinin geçişinin yoğun olduğu güzergahta meydana gelen çökme, büyük tehlike saçıyor. 3 ay önce yol çalışmalarının başlandığı ve yapımı bitirilmeden iş makinelerinin başka bölgeye gönderilmesine vatandaşların büyük tepkisine neden oldu. Vatandaşlar, yetkilerin derhal bölgeye müdahale etmesi gerektiğini belirtti.

"CAN KAYBI OLURSA, HESABINI KİM VERECEK?"

"Bu bölgede yol çalışması yarım bırakıldı. Vatandaşlarımız için bu yol büyük tehlike saçıyor. Öğrenci servislerinin geçişi sırasında çökme tehlikesi oluşacak bu yolda olası bir can kaybında sorumlu kişiler hesabını kim nasıl verecek?'' diyerek tepkilerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.