Derbi'de Büyük Vida Hatası...Fenerbahçe-Beşiktaş maçında Vida'ya tepki yağıyor! Yaptığı hata sonrası...

Derbi'de Büyük Vida Hatası...Fenerbahçe-Beşiktaş maçında Vida'ya tepki yağıyor! Yaptığı hata sonrası...
Son Dakika Fenerbahçe Haberleri: Fenerbahçe-Beşiktaş maçında siyah-beyazlıların tecrübeli stoperi Domagoj Vida'nın yaptığı büyük hata gole sebebiyet verdi. Müsait durumdayken kaleci Ersin'e geri pas atmak isteyen Hırvat stoperin topu kısa düşünce araya Fenerbahçeli forvet oyuncusu Rossi girdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Rossi'nin vuruşu Berisha'nın önünde kaldı. Berisha'da boş kaleye topu yuvarladı ve skor 2-1 oldu. Bu hata sonrası sosyal medyada Vida'ya tepkiler çığ gibi büyüyor

Son dakika: Fenerbahçe ile Beşiktaş Süper Lig'in 17. haftasında Kadıköy'de karşı karşıya geldi. Beşiktaş'ın tecrübeli stoperi Vida'nın yaptığı hata sosyal medyada gündem oldu. Kaleciye pası kısa düşen Vida'nın hatası gole sebebiyet verdi.


SOSYAL MEDYA YIKILIYOR

Mücadelenin 30. dakikasında skor 1-1 devam ederken Beşiktaş'ta Domagoj Vida büyük bir hata yaptı. Hırvat defans oyuncusu, savunmanın arkasına atılan topta kalecisi Ersin'e dönmek istedi ancak kısa kalan topta araya Rossi girdi. Ceza sahasında topla buluşan Rossi, takım arkadaşı Berisha'ya pasını verdi. Berisha ise Ersin'in de kaleden çıkmış olmasını fırsat bildi ve takımı lehine skoru 2-1'e taşıdı. Beşiktaşlı taraftarlar Vida'yı eleştirmeye başladı ve sosyal medya adeta yıkıldı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.