Son Dakika:Gaziantep'te sağlık çalışanlarına saldırı: 3 yaralı

Son Dakika:Gaziantep'te sağlık çalışanlarına saldırı: 3 yaralı
"Gaziantep'te özel bir hastanenin acil servisinde görevli 3 sağlık çalışanı, hasta ve yakınları tarafından darbedildi. Saldırı anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı."

Sağlıkçılara yapılan saldırıların ardı arkası bir türlü kesilemiyor. Yeni bir saldırı haberi yine Gaziantep'ten geldi. Saldırı olayı Şahinbey ilçesinde bulunan Özel Hatem Hastanesinde meydana geldi. İddiaya göre, gece 00.30 sularında acil servise  rahatsızlığı nedeniyle bir çocuk hasta yakınları tarafından getirildi. Görevli kayıt memuru hastanın kimliğini istedi. Çocuğun kimliği olmayınca bu kez annenin kimliği istendi. Annenin kimliği de olmayınca kayıt işlemi biraz gecikince bu kez  hasta yakını ile görevli arasında sözlü tartışma yaşadı. 

Olayın büyümemesi için  hastane güvenlik personeli tartışmaya müdahale etti. Hastane dışında bekleyen bir grup hasta yakınları topluca acil servise zorla girmek istediler. Çıkan arbedede tekme ve yumruklar havada uçuştu. Hastane acil servisinde görevli hemşire, kayıt memuru ve güvenlik görevlisine acımasızca saldırı sonrasında 3 sağlık çalışanı çeşitli yerlerinden yaralandılar.

Saldırı anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken, Polis olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Yapılan saldırıyı da hastane yönetimi olayı kınayan bir bildiri yayınladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.