Özel Haber:Akşener Gaziantep’te ilgi gördü, Milletvekili aday patlaması var

Özel Haber:Akşener Gaziantep’te ilgi gördü, Milletvekili aday patlaması var
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gaziantep’te Nizip, Oğuzeli ve Balıklı Parkı’nda düzenlediği mitingin yanısıra esnaf ziyaretlerinde ilgi görmesi üzerine İyi Parti Gaziantep Milletvekilliği adaylığı için adeta yoğun bir başvuru olacağı ifade edildi.

MEVCUT VEKİL HÜSEYİN FİLİZ ADAY OLMAYACAK
İyi Parti’den 2018 seçimlerinde sürpriz bir şekilde milletvekili olan ve yaşamını İzmir’de sürdüren İmam Hüseyin Filiz’in büyük ihtimalle tekrar aday olmayacağı iddia edilirken erken seçim veya 2023’te yapılacak olan seçimde şimdiden milletvekilliği adaylığı için yoğun bir başvuru olması bekleniyor.

KİMLER MİLLETVEKİLLİĞİ İÇİN BAŞVURACAK
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşenir’in Gaziantep’te yoğun ilgi görmesi sonrasında “Parti içi hizipleşmenin hemen başladığı” iddia edilirken İyi Parti Milletvekilliği için şimdiden kollarını sıvayanların başında Can Tuğsuz, Oğuz Hocaoğlu, Dr. Kemal Bayındır, Mehmet Çopuroğlu, Mehmet Ay, Kenan Çakır, İsmet Şerbetçi, Tayfun Aygın, Tolga Batallı, Ejder Demir, mevcut il başkanı Celal Yıldırım, Mehmet Ömer Arpacıoğlu, İsmet Kılıç, İbrahim Keskin, Lina Ocak, Sanem Kasapseçkin, İzettin Şahin, İlker Bay, Ceren Soylu, Bülent Gökseven, Mehmet Çelik, Mustafa Altunbaş ve Abdulhadi Bay geldiği ileri sürüldü.

ADAYLIKTA ÖNE ÇIKAN İSİMLER KİMLER?
İyi Parti’nin 2018 belediye ve genel seçimlerinde Gaziantep’ten Büyükşehir Belediye Başkan adaylığında Ejder Demir, Şahinbey Belediye Başkan adayı olan Abdulhadi Bay, İyi Parti’de sürekli kurucu olan ve il başkanlıkta görevlerde bulunan Mehmet Çopuroğlu, MHP eski milletvekili Mehmet Ay, bir ara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterdiği Dr. Kemal Bayındır ile eski devlet bakanı merhum Mehmet Batallı’nın oğlu Tolga Batallı ile daha önce millekvekilliği sıralamasında ikinci sırada bulunan Can Tuğsuz’un isimlerinin ağır bastığı öne sürüldü.

AKŞENER HANGİ ODA BAŞKANINI MİLLETVEKİLİ DÜŞÜNÜYOR?
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gaziantep’te kaldığı gün içerisinde sanayici ve bazı oda başkanlarıyla görüşme yaptığı ve bu görüşmelerde en beğendiği, milletvekili adayı olarak düşündüğü oda başkanını ismini not ettiği ve erken seçim veya zamanında yapılacak olan bir seçimde aday yapmayı planladığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.