3d Vectra ile Burun Estetiğinin Avantajları Nelerdir?

3d Vectra ile Burun Estetiğinin Avantajları Nelerdir?

Aynada yüzünüze baktığınız zaman burnunuzun farklı görünmesini mi istiyorsunuz? Burnunuzun çok büyük veya geniş göründüğünü düşünüyorsanız, burun estetiği yaptırmaktan korkmayın! Çünkü modern teknoloji 3D Vectra, burnunuzun ameliyat öncesi nasıl görüneceğini size sunabilir. Bu özel cihaz sayesinde yüzünüzün gerçek zamanlı ve yüksek çözünürlüklü görüntüleri alınır. Bu teknoloji ile operasyon sonrası oluşabilecek en yakın görüntüye ulaşmak mümkündür.

Aynı zamanda burun bölgesinin tüm açıları planlanıp, değerler ve oranlar bu sistem üzerinden kolay bir şekilde hesaplanabilir.

3D Vectra ile Burun Estetiğinin Avantajları Nelerdir?

Bu sistemin bilinen en büyük avantajı, doktor ve hasta arasında olan iletişimi büyük ölçüde kolaylaştırmasıdır. Diğer avantajları bu şekildedir:

Sonuç olarak burun estetiği yaptırmaya karar veren hasta, ekranda olan görüntüsünü inceleyerek cerraha ne istediğini net bir şekilde anlatabilir.

Bu işlemin ardından cerrah, hastaya uygun çözümler önerir ve istenilen sonuca ulaşana kadar ekran üzerinden birlikte çalışırlar. Bu simulasyon sayesinde, hasta ameliyat sonrası görüntüsünü, görme fırsatı elde eder.

Bu teknoloji ile ameliyat sonrası oluşan endişeler büyük oranda ortadan kalkar.

Cerrah, hastaya öncesi ve sonrası görünümünü gösterme şansına sahiptir.

3D Vectra Görüntülemenin Faydaları Nelerdir?

Bu ileri derece teknolojiyi kullanarak, doktor ve hasta görüntüyü inceleyerek ne gibi sonuçlar beklediğini belirleyebilir.

Plastik cerrahi seçeneklerinin gerçek zamanlı analizi yapılabilir.

Cerrahi planlama için doğru ölçüler alınabilir.

Cerrahi işlem sonrası daha gerçekçi sonuçlar elde edilebilir.

3D Vectra sisteminde, sizin sonuçları nasıl göreceğiz üzerinden tahmin çalışması ortadan kaldırılarak, verecek olduğunuz kararın ne gibi sonuç ile ortaya çıkacağını önceden görebilirsiniz. Ameliyat sonrası nasıl bir görünüm elde edeceğinizi bilmek, sonuçtan daha fazla memnun kalmanızı sağlar.

Burun estetiği ameliyatı için https://evrenhelvaci.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.