Karadağ ailesinin mutlu günü!

Karadağ ailesinin mutlu günü!
İş ve siyaset dünyasının yakından tanıdığı, Türkiye’nin makarna sektörünün önde gelen firmalarından birinin satınalma müdürü olan Ahmet Karadağ’ın yakışıklı oğlu Dr. Ali Deniz Karadağ ile Dr. Gülseren Tacir yapılan muhteşem düğünle dünya evine girdi.

Gaziantep’in Nizip ilçesinin tanınmış ve sevilen Karadağ ailesinden Ahmet-Necla Karadağ çiftinin yakışıklı oğlu olan ve İstanbul’da Şehir Hastanesi'nde görevli Doktor Ali Deniz Karadağ ile Adana‘dan Fatma-Erkan Tacir çiftinin güzel kızı Adana İncirlik Hava Üssü'nde görevli Doktor Gülseren Tacir,  Teymur Continental Hotel'de yapılan muhteşem düğünle dünya evine girdi.

Düğüne iş ve siyaset dünyasından tanınmış simalar katıldı 
  Yeni çiftlerin düğününe damadın amcaları  Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Latif Karadağ, GASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Karadağ başta olmak üzere gelin ve damadın yakınları, iş ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı.

Sanatçıların şarkı ve türküleriyle halaylar çekildi 
 Düğünde başta gelin damat ile diğer davetliler sahneye çıkan sanatçılarının bir birinden güzel şarkı ve türkülerle halaylar çekti. Davetliler, görkemli düğünde gönüllerince eğlendi. 
Yeni çiftin mutluluğu gözlerinden okundu  
 Dünyaevine giren ve mutlulukları gözlerinden okunan doktor gelin ve damat, düğün sonrası balayı için Abant’a gitti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.