Son Dakika: Zaten Geçinmek İçin Her Türlü Riski Alıyorlar! Gaziantepte kuryeler bu aralar karakoldan çıkamıyor!

Son Dakika: Zaten Geçinmek İçin  Her Türlü Riski Alıyorlar! Gaziantepte kuryeler bu aralar karakoldan çıkamıyor!
Son günlerde yaşanan motosiklet hırsızlığı artmaya devam ediyor. Özellikle iş yerlerinde kurye amaçlı kullanılan motosikletleri hedef alan hırsızlar, kuryecilik yaparak ekmek parası kazanan insanları mağdur etmeye devam ediyor

Yaklaşık son iki haftadır  Gaziantep'te artan motosiklet hırsızlığı vatandaşları perişan etti. Özellikle iş yerlerinde paket servis olarak kullanılan motosikletleri çalan hırsızlara tepkiler dinmiyor.

Son günlerde Gaziantep'te motosiklet ve bisiklet hırsızlığının arttığı gözlendi. Özellikle sosyal medya sayfalarından paylaşım yapan mağdur vatandaşlar, duruma tepki gösteriyor. Apartman boşluğu, dükkan önü ve garaj gibi alanlardan motosikletleri ve bisikletleri çalınan vatandaşlar, hırsızlık olaylarının önlenmesini istiyor.

KURYECİLERİN BAŞI HIRSZILARLA DERTTE!

Paket servisi yaparak geçimini sağlayan kuryeler Özellikle son günlerde karakolllardan çıkamıyor. Motosikletleri çalınan kuryelerden kimileri gözyaşlarını tutamazken kimileri ise psikolojik bunaılma girdi. Şikayetçi olan kuryeler, ekmek parasını tekrar kazanmaları için polislerden motosikletlerinin bulunmasını istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.