Artık Uçak Bileti Almak Daha Kolay !

Artık Uçak Bileti Almak Daha Kolay !

Son zamanlarda adını sık sık duyuran uçak bileti satış uygulaması ucuzucuyorum.com , dün basına yansıyan haberlere göre , uçak bileti almayı çok daha kolay hale getiren bir ilke imza attı. İlk olarak Demirören Haber Ajansı’nın duyurduğu habere göre kredi kartı olmayan , kart limiti alacağı bilet için yeterli olmayan ya da kartındaki limitin azalmasını istemeyenler artık uçak biletlerini uçuş finansmanı ile sadece TC numaralarını girerek satın alabilecekler.

Ucuzucuyorum ve Kuveyttürk İşbirliği ile

Haberin devamında uçak biletlerinin ister yurt içi ister yurt dışı noktalara alınabileceği ve bir ayrım olmayacağı belirtilirken aynı zamanda 6 aya kadar taksitle ödeme seçeneği de tüketiciye sunularak oldukça avantajlı şekilde uçak bileti almak mümkün hale geliyor.

Bilet satış uygulaması internet sitesinde ise uçuş finansmanı ile ilgili tüm detayların yer aldığı bir bağlantı paylaşarak yeni ödeme yöntemi ile alakalı akıllara takılabilecek tüm sorulara cevap verdi. Kredi kartı olmadan uçak bileti almak isteyenlerin okuması gereken tüm detaylar https://ucuzucuyorum.com/pesin-ucun-taksitli-odeyin-limitiniz-azalmasin bağlantı adresinde.

Kart Limiti Azalmadan Uçak Bileti Bugün Başlıyor !

Bilet satış uygulamasının akşam saatlerinde sosyal medya hesaplarından yeni uygulamayı bugün hayata geçireceği duyurularak resmi açıklama da yapılmış oldu. Yeni yöntemle uçak bileti almak ya da sadece görmek ve ilerisi için aklında tutmak isteyenler ;

https://ucuzucuyorum.com/ucak-bileti bağlantı adresinden uçak bileti fiyatlarını sorgulayabilir ve rezervasyonlarını oluşturabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.