Gaziantep FK beynini buldu

Gaziantep FK beynini buldu
Mustafa Teke ve Kenan Yücel, OLAY TV ekranlarında Gaziantep Gündemi’nde konuştu;

Gaziantep Futbol Kulübü’nde CEO olarak göreve getirilen Erhan Yüksek ile yönetimin uyum içerisinde çalışması durumunda kulübün transferde ve bir çok konuda rahat edeceği gündeme geldi. Spor Müdürümüz Mustafa Teke ile Spor Yazarımız Kenan Yücel, CEO olarak göreve getirilen Erhan Yüksek’e yetki verilmesi halinde başarılı olacağına inandıklarını söylediler.

OLAY TV ekranlarında her saban canlı olarak yayınlanan Gaziantep Gündem’i programına katılan Spor Müdürümüz Mustafa Teke ile Spor Yazarımız Kenan Yücel, Gaziantep Futbol Kulübü’ndeki gelişmeleri yorumladılar.

KADRO YAPILANMASINDA YANLIŞLIK VAR
Spor yazarlarımız, Gaziantep Futbol Kulübü’nün deplasmanda sadece 1 puan almasının şaşırtıcı olduğunu belirterek, “Bu takımın kadro mühendisliğinde sıkıntı var. Ne demek 7 maç oynamışsın ve sadece bir puan almışsın. Üstelik topladığın 18 puanın 17’sini iç sahada 1’ini deplasmanda alıyorsun. Kadro yapılanmasında büyük bir hata yapıldı. Aslında yönetimin Erol Bulut’u deplasmana götürmemesi gerekiyor. Biran önce deplasmanda bu takımın neden kazanamıyor ona bakılmadı. Gaziantep Futbol Kulübü aynı zamanda ne oynadığına karar vermeli. Erol Bulut, istikrarlı bir kadro oluşturmadı. Her hafta değişkenlik gösteriyor. Buda takımın istikrarsız oluşunda sahaya yansıyor” dediler.

GAZİANTEP FK YABANCIDAN VAZGEÇMELİ
Gaziantep’in sanayisiyle ön planda olduğunu ve yılda 10 milyar dolara yakın ihracat yaptığını anımsatan ekibimiz, “Gaziantep Futbol Kulübü ile şehir arasında bir uçurum var. Bütünleşme olmuyor. 500 milyon TL’ye yakın yatırım yapıp stad yapıyorsunuz ve kimse gelmiyor. Bunda bir tezat var. Üstelik transfer politikası doğru değil. Sezon başında 15 transfer yapıyorsun, devre arasında gönderip yeni transferler yapıyorsun. Bu olmamalı. Gaziantep ve tüm takımların yerliye dönmesi gerekiyor. Bu kadar yabancının Gaziantep Futbol Kulübü’ne maliyeti ne demek. Üstelik döviz kurunun yükselmesiyle aradaki fark 100 milyon TL’yi geçti. Buda Gaziantep’e ağır bir külfet oldu. Bu para nereden geliyor? Sıkışınca işadamından, valilikten ve belediyelerden alınıyor. Yazık değil mi? Biran önce bunun önüne geçmek gerekiyor” ifadesini kullandılar.

ERHAN YÜKSEK’E İNANMAK GEREKİYOR
Mustafa Teke ile Kenan Yücel, Gaziantep Futbol Kulübü’nde CEO olarak göreve getirilen Erhan Yüksek ile yönetimin birbirine inanması gerektiğini açıklayarak, “Erhan Yüksek 2006 yılında Mutlu Özpineci tarafından Gaziantepspor’a getirildi. 15 yılda kendini geliştirdi. Avrupa’da bir çok kulüple çalıştı. Bir çok oyuncu ile tanıştı. u anda da elinde çok iyi bir pörtföy var. Kulübe çok büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Yeter ki, Cevdet Akınal başkan ile yöneticiler inansın ve önünü açsın. Gaziantep Futbol Kulübü, teknik direktöre dayalı bir sistemden çıkmalı. Gaziantep Futbol Kulübü, Erhan Yüksek ile iyi işler yapacaktır. Yeter ki, beyin vücuda hükmetsin” şeklinde konuştular.

FENERBAHÇE MAÇI ZOR OLACAK
Pazartesi günü ligde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Gaziantep Futbol kulübü’nü zor bir maçın beklediğini dile getiren ekibimiz, “Göztepe karşılaşmasında iyi değildi. Fenerbahçe ise geçeh hafta Çaykur Rizespor karşılaşmasında hem iyi oynadı hemde 4-0 gibi farklı bir sonuç aldı. Buraya moralli gelecek. Erol Bulut ve öğrencilerinin de bu maça en iyi şekilde hazırlanacağına inanıyoruz. Bu maçı kazanmak gerekiyor” diyerek sözlerini tamamladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.