Dubai Dil Okulları Size Neler Katar?

Dubai Dil Okulları Size Neler Katar?

Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri’nde yer alan ve ‘’en’’ lerin şehri olarak bilinir. Dubai, modern mimarisi, lüks alışveriş merkezleri, çöl safarisi ve eğlence parkları ile tanınan bir emirliktir. Dubai dil okullarında eğitim almak öğrenciler için oldukça benzersiz ve mükemmel zaman geçirmenin yanı sıra dil öğrenmelerini sağlayacaktır. 7 Emirlikten biri olan ve Orta Doğu’nun kalbi niteliğinde olan Dubai’de halkın büyük bir çoğunluğu İngilizce konuşmaktadır.

Dubai’de yüksek oranda İngilizce dilinin konuşulmasının nedenlerinden biri Emirliğin eskiden İngiliz himayesinde olmasıdır. İngiliz kültürünün etkilerinin günümüze kadar taşınması ve şehirde birden fazla milletten insanın bir arada yaşamasıdır. Yoğun bir şekilde göç alan ülkenin nüfusunun yalnızca %17’sini yerel halk oluşturmaktadır.

Dubai’de yer alan tabelalarda Arapça’nın yanında İngilizce ibarelerde yer alır. Dünyanın farklı yerlerinde bulunan öğrenciler dil eğitimi almak için Dubai’yi tercih etmektedir. Türkiye’ye yakınlığı ve yaşam giderlerinin uygun olması bakımından oldukça avantajlıdır. Dubai’de İngilizce dil eğitimi alarak bu modern ve nefes kesici şehirde muhteşem bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Dubai’de Neden Dil Eğitimi Almalıyım?

Dubai, Arap ülkesi şehrinden daha çok bir dünya şehridir. Dubai’nin kozmopolit yaşantısından dolayı dünyanın birçok yerinde bulunan İngilizce dil okulu eğitiminin aynısını hatta daha da iyisini bulmanız mümkündür.

Birleşik Arap Emirlikleri oldukça iyi bir eğitim sistemine sahiptir. Günümüzde eğitim denildiğinde akla ilk gelen konulardan biri yabancı dil eğitimidir. Farklı uluslardan birden fazla öğrencinin katılımı ile Dubai’de İngilizce dil eğitimi verilmektedir. Her sene birçok ulustan öğrenci Dubai’de İngilizce dil eğitimi görmektedir.

İngilizce dil eğitimi teknolojik sınıflarda, ana dili İngilizce olan oldukça deneyimli eğitmenler ve dünyanın farklı yerlerinden gelen öğrenciler ile Dubai’de dil okulunda dil eğitimi almak, akademik kariyerinizde yükselmenizde size oldukça olumlu katkılar sağlar. Bunun yanı sıra, Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunan dil okulları, akademik kurumlar, şirket grupları ve kişilere birden fazla dilde eğitim hizmeti sunar.

Yani kısacası Dubai’de dil okuluna giderek sadece İngilizce eğitimi alabilirim gibi düşünülmemelidir. İngilizce dil eğitimini tamamlayan öğrenciler, aynı eğitim kurumunda farklı bir dilde eğitim alarak orda çalışıp, yaşamasına olanak sağlar.

Dubai Dil Okulu Programları

Dubai dil okullarında dil eğitimi almaya başlamadan önce karar vermeniz gereken en önemli konulardan biri hangi dil programını seçmeniz gerektiğidir. Yoğun bir dil programı ile eğitiminizi tamamlamak istiyorsanız. Haftalık 30 ders saati olan yoğun İngilizce dil eğitimi programını tercih edebilirsiniz. Benim zamanım var dil eğitimimi yavaş yavaş almak istiyorum derseniz haftalık 20 saatlik programı tercih edebilirsiniz.

Dubai’de dil eğitimi almaya karar verdiyseniz bilmeniz gereken bir başka detay ise tercih ettiğiniz okula bağlı olarak size sunulan programlarda farklılıklar olabilir . Fakat genel olarak Dubai dil okullarında sunulan programlar ise;

Genel İngilizce

Yoğun İngilizce

İş İngilizcesi

Hukuk İngilizcesi

Özel İngilizce Kursu

Online İngilizce Kursu

Konuşmaya Yönelik İngilizce Kursu

Dubai’de Dil Eğitimi Alırken Konaklama Seçenekleri

Dubai dil okullarında eğitim gören öğrenciler yurtlarda ya da şehir merkezinde kendi imkânları ile konaklayabilirler. Dil eğitimi alan öğrenciler konaklama ile ilgili yardım almak için eğitim gördükleri okulun konaklama departmanlarından yardım alabilmektedir.

Dubai vize işlemleri oldukça kolay bir şekilde yapılmaktadır. Birleşik Arap Emirlikleri’nin konsolosluğu bulunmadığından dolayı vize onayı online olarak öğrencilere tebliğ edilir. Vize işlemleri 2 ila 4 hafta arasında sonuca ulaşır.

Dubai’de dil eğitimi almak istiyorsanız daha fazla vakit kaybetmeden bizimle iletişime geçebilirsiniz. https://www.realegitim.com/dubai-dil-okullari-dubaide-ingilizce/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.