İçilebilir Gülsuyu ve kadim sır 'Sultan 21'

İçilebilir Gülsuyu ve kadim sır 'Sultan 21'
Gülsuyu ve gülsuyundan elde edilen kristal özü ile şeker pancarının şekeri kullanılarak elde edilen içerisinde ayrıca kadim sır barındıran "Sultan21" ruhunuza neşe bedeninize canlılık katacak!

Gülün tarihi insanlığın tarihinden de öncesine dayanır. Güllerin yaşı günümüzden 25 ile 40 milyon yıl öncesine kadar dayanır.

Geçmiş tarihler gözlemlendiğinde güle ait ilk kayıtlara 5000 yıl önceki Mezopotamya’da bulunan kil tabletlerinde rastlanılmıştır. Gülsuyu nun pek çok tarihçi tarafından Babil gibi eski medeniyetlerde kullanıldığı belirtilmiştir.

Kadim zamanların, Orta doğunun kadim yazıtlarında, eski Sanskritçe yazılarda, parşomenlerde, Kralların, aristokratların, hükümdarların, filozofların, hekimlerin, tabiplerin, bilgelerin, müneccimlerin, hikmet erbabı ve marifet sahibi ehil kimseler, ipek yolu boyunca, Avrupa sarayları, Osmanlı Sarayları gibi, kadim imparatorluklar, tarihi arayışları içerisinde kadim sır, “Sultan 21” iksiri arayışında, haber vermişlerdir ki bu kadim iksire “ Kara Şehzade” veya “ Rüya” adını da vermişlerdir…

Kadim bilgilerde bu iksirin bin bir derde şifa olduğu geçmiştir. bizlerde, geçmiş zamanların kadim bilgilerine dayanarak, bu fenomene “Yaşam Şifresi” adını verdik!

Bu iksir, Türk diyarlarında kadim bir sır, Roma’da, aşk ve güzellik, Şam’da Şifa, Endülüs’te Ölüm, Pers Diyarında ise Zafer demek idi!

Anadolu’ya, erenlerin sırlı gönüllerinde taşınarak okyanusların ötesinden gelen bu kadim bilgi, kadim sır, yaşam tarihinin de kaydı idi bir yönüyle. Öyle ki, derin tarihi kökleri olan ve sırlanmış sinelerde muhafaza edilen ve yüzyıllar boyunca Sultan 21 metaforu, kadim dünya halkları arasında, mitler ve efsanelerle, farklı kültürlerde ve inançlarda, nakış nakış yazıtlara ve gönüllere bir kadim sır olarak işlenmiştir…

MÖ 2300'e kadar uzanan Hint metinlerinde tutun da, Mezopotamya’ya, Kleopetra’dan Michelangelo’ya kadar, insanlık tarihi kadar eski olduğu anlaşılmaktadır. Eski Mısır’da ve Antik Yunan’da dahi bu iksiri elde etmek için, Babil’in Asma bahçelerinde, eski zamanların bilgeleri, astrologları, müneccimleri, bir araya gelmişlerdir. Rivayetlere göre de Hazreti Süleyman aleyhisselam ve Hazreti Zülkarneyn’e kadar hikâyesi uzanır bu kadim sırrın…

SULTAN 21 ile sizde pozitif ruh ve dinamik bir bedene ne dersiniz?

Daha fazlası için https://sultansir21.com/ web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Sultansir21.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.