Cengiz Başkana Erdoğan alkışı

Cengiz Başkana Erdoğan alkışı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’daki 100. yılda 100 hayırsever kampanyası madalya töreninde yaptığı konuşmada, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nin Başkanı Cengiz Şimşek’in çalışmalarının tüm Türkiye’ye örnek olması gerektiğini vurguladı. Erdoğan, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde 300 bine yakın istihdam, 1250 fabrika ve binlerce tedarikçinin burada iş yaptığını, Gaziantep ihracatında etkin bir rol oynadığını söyledi.
Erdoğan, Gaziantep’in Türkiye’nin ihracat, üretim, istihdam üçgeninde büyük bir model olduğunu, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nin de önümüzdeki günlerde 5. bölgede ek arsa dağıtımının yapılacağı ve böylece ekonomik krizin belini ihracat, üretim ve istihdamla kıracaklarını ifade etti.

CENGİZ ŞİMŞEK’E ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep’in kurtuluşunun 100. yıl dönümü nedeniyle 100 hayırsever kampanyasına Melike Tekstil’in 32 derslik fen lisesi yapmasını alkışladığını ve tüm Organize Sanayi başkanlarının da Cengiz Şimşek’i örnek alarak çalışması gerektiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.