Mahir Ünal: Elbistan'da Söylediği ''Zaten kimse gelmemiş ki'' sözleri için ''espri yaptım'' dedi!

Mahir Ünal: Elbistan'da Söylediği  ''Zaten kimse gelmemiş ki'' sözleri için ''espri yaptım'' dedi!
AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Elbistan'daki hastane açılışına vatandaşlardan ilgi görmemesi üzerine kullandığı 'Zaten kimse gelmemiş ki' sözlerine açıklık getirdi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’dan, Elbistan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin açılışında partililer dışında halktan az katılım olması üzerine sarf ettiği sözlerin kamuoyunda geniş yankı uyandırması üzerine açıklama yaptı.

AK Parti Kahramanmaraş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Ünal, Elbistan ilçesinde katıldığı etkinlikte ilçe başkanı Ahmet Traş'a yönelik söylediği ‘Zaten kimse gelmemiş ki’ sözleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ünal, Ahmet Traş'a “Zaten kimse gelmemiş ki, siz gelmişsiniz, demek ki Elbistanlılar, bu hastanenin açılışına pek mutlu olmadılar mı? Hava soğuk diye mi gelmediler Ahmet başkan?” sözlerinin espri yaptığını dile getirdi.

‘OLDUKÇA KALABALIKTI’

Ünal, şunları söyledi: 

“Dün, Elbistan ilçemizde bir ağız ve diş sağlığı merkezi açılışı yaptık ve oldukça da kalabalıktı. Konuşmam sırasında ilçe başkanımıza bir espri yaptım, ‘Başkan, bak bütün çalışma talebinde olanlar buraya gelmiş. Hani bizimkiler nerede?’ diye bir espri yaptım. Akla bakar mısınız? Tek bir çivi çakmamış, bu milletin tek bir sorununu çözmemiş, tek bir derdiyle dertlenmemiş adamlar, oraya yapılan ağız ve diş sağlığı merkezini görmüyorlar, vatandaşa gelen hizmetin ne kadar güzel, ne kadar hayırlı bir hizmet olduğunu görmüyorlar.Orada vatandaşa yapılan hizmeti görmek yerine neyi konuşuyor? Mahir Ünal dedi ki buraya şu kadar kişi geldi, şu kadar kişi gelmedi. Oraya kaç kişinin geldiğini ne yapacaksın, oraya hangi hizmetin geldiğine bak. Oraya hangi hizmetlerin yapıldığına bak.”

MAHİR ÜNAL NE SÖYLEMİŞTİ?

Mahir Ünal yaptığı açıklama şu ifadeleri dile getirmişti;

“Zaten kimse gelmemiş ki bir tek siz gelmişsiniz. Demek ki bu Elbistanlılar bu hastanenin açılışına pek mutlu olmadılar. Hava soğuk diye mi gelmediler Ahmet başkan ya?”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.