Başarılı rektör danışmanı Profesör ünvanını aldı!

Başarılı rektör danışmanı Profesör ünvanını aldı!
Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın’ın başarılı danışmanı Doç. Dr. Hacı Murat Şahin, “Profesör” unvanını aldı. Akademik kariyeri başarılarla dolu olan Şahin, aldığı “Profesör” unvanıyla kariyerini taçlandırmış oldu.

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın’ın başarılı danışmanı Doç. Dr. Hacı Murat Şahin “Profesör” unvanını aldı.  Gaziantep’in öz evladı olarak tanınan sportif yönüyle de öne çıkan Şahin’in akademik kariyeri göz dolduruyor. Profesör unvanına kavuşan Şahin, şimdiye kadar çok sayıda başarılı projeye imza attı. 

SEVİNÇLE KARŞILANDI
Gaziantep Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’nun kuruluşunda gösterdiği çaba ve 2016-2019 yılları arasında Batman Belediye Başkan Yardımcılığı (Kayyum) yapmış olması ile tanınan Şahin’in, uluslararası düzeyde yayınlanmış çok sayıda bilimsel makalesi ve kitabı bulunuyor.  Şahin’in “Profesör” unvanını alması akademik camiada ve spor camiasında sevinçle karşılandı.
KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU
Gaziantep’in yetiştirdiği önemli bilim insanlarından biri olan Murat Şahin’in kariyeri ise birbirinden başarılı akademik, bilimsel ve sportif başarılarla dolu. Bunun yanı sıra çeşitli kurum ve kuruluşlarda başarılı idarecilik görevleri de yürüten Şahin’in uluslararası dergilerde 23 makalesi yayınlandı. Birçok ödüle de layık görülen Şahin’in Uluslararası Bilimsel Toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında basılan 38 bildirisi bulunuyor. 
Şahin bugüne kadar spor ağırlıklı olarak 24 uluslararası kitap kaleme aldı ve bu kitapları uluslararası bilim camiasında yayınlanırken büyük ses getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.