Lierac İle Gelen Güzellik

Lierac İle Gelen Güzellik
Cildimiz kilo artışı nedeniyle hacmi genişlemekte olan vücuda uyum sağlayabilmek adına çatlayabilir Aslında genellikle çatlakların temel nedeni gerçekleşen hormonal değişimlerdir. Gebelik süreci boyunca bu nedenlerden dolayı çatlak görünümü oluşabilmektedir. Cilt üzerinde oluşan çatlakların en fazla hasar verdiği yerlerden biri vücudun yağlı olan bölümleridir

Liearac Hedefe Yönelik Bakım Kremi

Gebelik sırasında hamilelerin korkulu rüyalarından biri de çatlak vardır Bu süreçte oldukça sinir bozucu detaylardan biri haline gelen çatlaklar, vücutta meydana gelen hormonal değişimler ve kilo artışından kaynaklı olarak oluşabilmektedir.  Lierac  çatlak kremi ile çatlak sorununuza yönelik etkili bir bakım sağlayabilir, çatlak oluşumunu azaltabilir veya tamamen engelleyebilirsiniz

Lierac ile  Çatlaklara Son!

Lierac  içerisinde barındırdığı maksimum seviyedeki bitkisel ürünler sayesinde çatlak oluşumunu önlemeye yardımcı olabilmektedir. Lierac  çatlak önleyici krem içerisinde başta alternatif tıbbın vazgeçilmezlerinden biri olan aslanpençesi, Kırkkilit otu ve sarmaşık gibi otların karışımlarından oluşan phytolastil bulunmaktadır.

Phytolastil, vücuttaki hücrelerin kolajen üretimini artırarak oluşabilecek olan çatlakları önlemeye yardımcı olabilmektedir. Gebelik döneminde güvenle kullanılabilen Lierac  çatlak önleyici krem, gebeliğin birinci trimesterı olarak adlandırılan ilk 3 ayından itibaren oluşabilecek çatlaklara karşı bariyer olarak kullanılabilmektedir.

Lierac  Çatlak Kremi Nasıl Kullanılır?

Hamilelerin en çok tercih ettiği ürünlerden biri olan Lierac çatlak kremi, kısa sürede sonuç alabileceğiniz harika ürünlerden biridir. Lierac çatlak kremi kullanırken dikkat edilmesi gereken bir nokta vardır. Lierac çatlak kremini kullanırken öncelikle ürünü parmak uçlarınızla biraz masaj yaparak uygulamanız gerekmektedir.

Masaj yaparak uygulanan çatlak kreminin cilt tarafından tamamen emilmesini beklemeniz gerekmektedir. Kremin tamamı cilt tarafından emildikten sonra masaj yapmayı bırakabilirsiniz. Lierac çatlak kremi ürününü detaylı olarak incelemek ya da satın almak isterseniz web sitesini ziyaret edebilirisiniz.

Detaylar için; https://www.recete.com/lierac/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.