Teknede Nişan Nasıl Yapılır?

Teknede Nişan Nasıl Yapılır?

Teknede nişan nasıl yapılır? konusu, nişanlamak isteyen kişilerin en çok merak ettiği konulardan birisi olmaktadır. Son yıllarda tekne ile yapılan nişan törenlerinde büyük artışlar yaşanmıştır. Teknede yapılan nişan törenlerinde ise klasik olan nişanlara göre hem nişanlanacak olan çiftler, hem de davetliler çok iyi zaman geçirebilmektedir.

Teknede düzenlenen nişan törenlerinde, kişilerin isteklerine bağlı olarak gezi tekneleri ya da lüks özellikler taşıyan yatlar kullanılabilmektedir. Bu teknelerde düzenlenen nişanlar kapalı, yarı kapalı ya da tamamen açık havada olabilmektedir. Yapılan organizasyon dahilinde, teknede nişan gece ya da gündüz olabilmektedir.

Teknede Nişan Nasıl Yapılır?

En popüler davet çeşitlerinden birisi olan teknede nişan organizasyonu yemekli, yemeksiz, içkili, içkisiz, aperatif menülü ya da sadece tekne kiralamak yolu ile yapılabilmektedir. Teknede yapılan nişan törenleri müşterilerin isteklerine bağlı olarak tercih edebilecekleri teknede nişan paketlerinden oluşmaktadır.

Teknede düzenlenen nişan kutlamalarında, en az 50 kişi en çok 500 kişi olacak şekilde davetli sayısı olabilmektedir. Nişan sahiplerinin isteklerine bağlı olarak nişana katılacak olan davetli sayısı 500’ün üstünde de olabilmektedir. Teknede düzenlenen bu nişan törenleri ise İstanbul Boğazı eşliğinde yapılmaktadır.

Hem nişan töreni, hem de boğaz turu olarak düzenlenen bu organizasyonlarda, her zaman deneyimli olan kadrolar ve personeller hizmet vermektedir. Nişan kutlamalarında yer alan yemek menüleri ise profesyonel olan aşçılar tarafından, hijyen olan mutfaklarda özenle hazırlanmaktadır. Teknede nişan törenleri yemek menüleri ise zengin içeriklere sahip olmaktadır.

Bu yemek menülerinde ana yemek isteğe bağlı olarak seçilen balık, et ve tavuk yemeklerinden oluşmaktadır. Aynı zamanda yemek menülerinde meze çeşitleri, ara sıcaklar, mevsim meyveleri, salata çeşitleri, alkollü içecekler, alkolsüz içecekler ve nişan pastası yer almaktadır. Bu yapılan teknede nişan organizasyonu kapsamında nişan partisi de pakete dahil olmaktadır.

Tekne üzerinde düzenlenen bu nişan partilerinde her zaman deneyimli olan Dj canlı müzik performansı sergilenmektedir. Aynı zamanda oryantal dans gösterileri de sunulmaktadır. Bu partilerden kullanılan ses ve ışık sistemleri ise son teknolojiye uygun olan özellikleri taşımaktadır.

Teknede Nişan Fiyatları Nedir?

En popüler nişan töreni seçeneklerinden olan teknede nişan fiyatları, istenilen özellikleri göre farklılık göstermektedir. Buna bağlı olarak yemekli olan nişanlar, yemeksiz olan nişanlara nazaran daha pahalı olmaktadır. Aynı zamanda nişan kutlamasında kullanılmak istenen teknelerin taşıdığı özelliklere göre de fiyatlarda farklılık olmaktadır.

Teknede nişan fiyatları nişan katılacak olan davetli sayısına göre de değişmektedir. Sadece tekne kiralanarak yapılan nişan kutlamaları ise her zaman daha ucuz fiyatlara sahip olmaktadır. Nişan kutlamasında ek olarak istenen hizmetler ise fiyatların daha yüksek olmasında etkili olmaktadır. Kokteyl olarak sadece kutlama amacıyla düzenlenen teknede nişan fiyatı ise en ekonomik olan çeşitlerden birisi olmaktadır.

Teknede Nişan Organizasyonu

Teknede nişan kutlamalarında canlı müzik eşliğinde yapılan eğlenceler davetliler tarafından her zaman büyük beğeni toplamaktadır. Teknede nişan organizasyonları gece ya da gündüz olabilmektedir. gece yapılan teknede nişan törenleri saat 19.00 ile 01.00 arasında yapılmaktadır. Gündüz düzenlenen nişan kutlamaları ise saat 12.00 ile saat 19.00 arasında olmaktadır.

Bu nişan kutlamalarının süresi ise müşterilerin de isteklerine bağlı olarak en az 2 saat, en fazla 7 saat sürmektedir. teknede yapılan nişan törenlerine katılan kişilerin hepsi özel olarak sigortalanmaktadır. Bu kutlamalarda kullanılan teknelerin hepsi Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenli olarak denetlenen ve resmi belgeli olan gezi tekneleridir. Hazırlanan bu teknede nişan kutlamalarında teknelerin süslenmesi, masa ve sandalye düzenlemeleri de alınan teknede nişan paketlerine dahil olmaktadır.

Teknede nişan organizasyonu hakkında bilgi almak için https://www.bogazdatekne.net/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.