E-ticaret Sitesi Fiyatları

E-ticaret Sitesi Fiyatları

E-ticaret sitesi fiyatları konusunda birbirinden çok farklı ve uzak bir fiyat aralığı olduğunu görmekteyiz. E-ticaret sitesi kurmak isteyen yeni girişimciler e-ticaret sitesinin fiyatlarının bazı yazılım firmalarında taban bazılarında tavan fiyat olarak uyguladıklarına şahit olmaktalar. Bu aralık girişimcilerin kafalarını karıştırsa da onların daha detaylı ve iyi bir araştırma yapmalarına da yol açıyor.

E-ticaret sitesi fiyat aralıklarının çok geniş bir yelpazeye sahip olmasından dolayı bir çok yazılım firması adeta bir rekabet içinde çalışarak en iyi fiyatın kendilerinde olduğunu iddia etmekte ve bu da onların daha verimli çalışmasına da yol açmaktadır.

E-ticaret Sitesi Fiyatları Nasıl Belirlenmektedir

E-ticaret sitesi fiyatları belirlenirken fiyat teklif edilmeden evvel yazılım firması belirtilen bazı değişkenlere göre e-ticaret sitesi fiyat teklifi sunar. Nedir bu teklifler? E-ticaret sitesinin altyapı özellikleri, tasarım özelliği, teknik destek ihtiyacı, sitenin muhasebe programları ve kargo firmaları gibi entegrasyonu, ziyaretçi sayısı, sundukları sunucunun maliyeti, projenin stabil veya gelişen olup olmadığı, proje ile ilgili verilecek eğitim süresi, müşterinin bu proje için ne kadar bütçe ayırdığı, müşterinin aldığı diğer firma teklifleri, müşterinin ne kadar araştırma yaptığı ve görüşme yapılan firmanın ne kadar tanınmış olup olmadığı gibi kriterlerin tamamı gözden geçirilerek e-ticaret sitesi fiyatları belirlenir.

E-ticaret Sitesi Fiyatları Nasıl Araştırılmalı

E-ticaret sitesi fiyatları araştırması yapılırken yazılım firmalarının sunduğu hizmetlerin özelliklerine bakmak yerine sadece, kendi online satış mağazanızın neye ihtiyacı olduğuna bakmalısınız. Önemli olan ihtiyaçların bir listesi çıkarılmalı, özelliklerine bakıp sunulan paketlerdeki özelliklerin ne kadarına ihtiyacınız olduğuna da dikkat etmelisiniz. Çünkü çok yüksek fiyatlar da tek başına çok kaliteli bir yazılım olduğu anlamına gelmez.

E-ticaret sitesi fiyat araştırması yaparken sadece büyük referansları araştırmak yerine henüz marka olmamış ve yeni hizmet vermeye başlamış olan firmalara yönelmekte fayda vardır. Yazılım firmaları için büyük referanslar elbette çok önemlidir ve büyük firmalara daha çok özen gösterirler. Siz de en iyi şekilde e-ticaret yazılımı firmalarından faydalanmak istiyorsanız https://www.omnieticaret.com/e-ticaret-paketleri/ sitesini ziyaret edebilir ve hizmetleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.