Sumudica: 20 yıllık antrenörlük hayatımda ilk defa görüyorum!

Sumudica: 20 yıllık antrenörlük hayatımda ilk defa görüyorum!
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Galatasaray maçı öncesi Mustafa Eskihellaç'ın sakatlığından bahsederken ilginç bir ifade kullandı.

Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray'ı ağırlayan Yeni Malatyasppor'un teknik direktörü Marius Sumudica çarpıcı açıklamalarda bulundu. Takımında çok sayıda eksik futbolcu bulunduğunu aktaran Rumen hoca bir de itirafta bulundu. 
'Mustafa Eskihellaç şut çekerken kaburgasını kırdı'
Sumudica, "Eksiklerimiz var, takımımız bu, elimizdeki oyuncular bu şekilde. Her hafta oyuncu kaybediyorum. Bu hafta Rayan Aabid ve Mustafa Eskihellaç da sakatlandı. Mustafa’nın şut çekerken kaburgası kırıldı. 20 yıllık antrenörlük hayatımda bunu ilk defa görüyorum. Transfer sezonunu iple çekiyorum" dedi. 
'Galatasaray, Marsilya maçında çok iyi oynadı' 
Deneyimli teknik adam, Galatasaray maçıyla ilgili de şu yorumu yaptı: "Zor bir maç olacak. Avrupa’da turu geçmiş bir takım var karşımızda. Marsilya’ya karşı çok iyi oynayan ve kazanan bir takıma karşı oynayacağız. Bizden çok daha tecrüeliler. Bugün çıkacağız ve mücadele ederek agresif oynamaya çalışacağız yoksa böyle büyük takımlara karşı şansınız olmaz." 
Yeni Malatyaspor'un eksik futbolcuları
Yeni Malatyaspor'un Galatasaray maçında sakatlıkları nedeniyle Rayane Aabid, Mustafa Eskihellaç, Rahman Buğra Çağıran, Nuri Fatih Aydın, Benjamin Tetteh ve Abdulsamed Damlu kadroda yer alamadı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.