Erkekler Tarafından Tercih Edilen Estetik Operasyonlar

Erkekler Tarafından Tercih Edilen Estetik Operasyonlar

Erkekler estetik endüstrisinin hızlı büyüyen en önemli parçaları arasında yer alıyor. Erkekler için dış görünümün giderek artmaya başlayan önemi, ameliyatsız prosedürlere ve lazere dayalı estetik işlemlerine ilgi duymalarına sebep oluyor. Günümüzde kadın veya erkek fark etmeksizin sıklıkla tercih edilen estetik operasyonlar bulunuyor. Bunlar arasında bazı operasyonlar ise erkekler tarafından daha fazla tercih ediliyor.

Kırışıklık Estetiği

Erkeklerde kırışık tedavisinde erkek botoksu olarak da nitelendirilen brotoks işlemi uygulanıyor. Yaşlanma belirtilerinden rahatsız olan erkekler bu estetik operasyonundan yararlanıyor. Yüzdeki çizgileri ve kırışıklıkları yok etmek için yapılan uygulamalar son derece profesyonel sonuçlar veriyor. Hiperhidrozla uğraşan erkekler de aşırı terlemeyi kontrol edebilmek için botoksa başvurulabiliyor.

Çene Estetiği

Çene estetiği alt yüz kısmını dramatik olarak erkeksi bir ifadeye büründürebilmek için yapılıyor. Az gelişen çene ile hafif kilolu olan erkeklerde yaşlanmaya bağlı olarak farkı görünümler ortaya çıkabiliyor. Çene estetiği, yüzün şekline ve büyüklüğüne göre düzenleniyor. Yüzün geri kalan kısmının orantısına göre dengeli ve uyumlu bir alt yüz ortaya çıkıyor. Alt yüz bölgesinin optimal olarak iyileştirilmesi ve maskülenize edilmesi için boyun ve çene için farklı enjeksiyon teknikleri kullanılıyor.

Cilt Lekesi Estetiği

Ciltte bulunan kırmızı veya kahverengi lekeler, kırık kılcal damarlar ve pigmentli lezyonlar için estetik operasyonlar çözüm sunuyor. Cilt tedavi uygulamaları aynı zamanda çil ve açık çizgiler ile kırışıklıklar için tercih edilebiliyor. Erkeklerin gözeneklerini açmak ve jilet yanması gibi durumların önüne geçilebilmesi için tercih edilen cilt lekesi estetikleri, ciltteki düzensizliği de en iyi şekilde kontrol altına alabiliyor. Cilt lekesi estetiği farklı yaş gruplarından erkekler için ideal bir seçenek oluyor.

Burun Estetiği

Daha erkeksi bir görünüme sahip olabilmek için erkekler burun görüntüsüne de büyük bir önem veriyor. Burun estetiği, burnun şekli, kemik ve dokusundaki değişikliklere bağlı olarak özel bir şekilde tasarlanıyor. Yüz özellikleri ile burnun uyumunun sağlanabilmesi adına burun estetiği yapılabiliyor. Burun estetiği fiyatları bu özel operasyonun türüne ve işlemin şekline göre değişkenlik gösterebiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.