İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Yıldırım: Yeni bir sayfa açıyoruz

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Yıldırım: Yeni bir sayfa açıyoruz
"İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı AV. Oğuz Hocaoğlu’nun istifasının ardından Genel Başkan Meral Akşener tarafından Gaziantep İl Başkanlığına atanan Celal Yıldırım ilk basın toplantısını düzenledi. İYİ Parti Gaziantep il başkanı Celal Yıldırım yeni yönetim listesini şöyle açıkladı."

İYİ Parti Bölge sorumlusu ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan ile Gaziantep İl Başkanlığına Genel Merkez tarafından atanan Celal Yıldırım Gaziantep’te bir otelde basın toplantısı düzenledi. Gaziantep’te yeni İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Gaziantep siyasetinde tertemiz yeni bir sayfanın açıldığını, yeni bir dönemin başladığını belirten Yıldırım, sorunların farkında olduklarını ve bunları nasıl çözeceklerini bildiklerini belirtti.

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Yıldırım: Yeni bir sayfa açıyoruz

“YENİ BİR SAYFA AÇIYORUZ”

Basın toplantısı sonrası İl Yönetimini oluşturan İl Başkanı Celal Yıldırım, ”Bugün Gaziantep siyaset sahnesinde yeni bir dönemin başladığını huzurlarınızda ilan etmek istiyorum. İYİ Parti Gaziantep Teşkilatı olarak, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin onayı ile İl Başkanı olarak atanan şahsım ve bugün açıklayacağımız yeni İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Gaziantep siyasetinde tertemiz yeni bir sayfanın açıldığını, yeni bir dönemin başladığını belirtmek istiyorum. Sizin de bildiğiniz gibi İYİ Parti Gaziantep İl Başkanımız Oğuz HOCAOĞLU’nun kendi özel sebeplerinden dolayı görevi bırakmasının ardından, İl Yönetim Kurulu Üyelerimizi de oluşturma yetkisi ile İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı olarak atandım. Yeni dönemde birlikte çalışacağımız İl Yönetim Kurulu Üyelerimizi belirleyip, Parti Genel Merkezimizin onayını da alarak bugün Yönetim Kurulumuzu açıklamak ve hayırlısı ile göreve başlamak üzere burada toplanmış bulunuyoruz. Huzurunuzda şunu söylemek istiyorum ki; İYİ Parti Genel Merkezi olarak, Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER ve yanında yer alan çok donanımlı olduğuna inandığımız ekibi ile Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve Türk Milletinin içinde bulunduğu durumun, yaşanan sıkıntıların farkındayız. Bu sıkıntılardan nasıl kurtulabileceğimizi ve ülkenin nasıl idare edileceğini iyi biliyoruz” dedi.

“SORUNLARIN FARKINDAYIZ”

Parti olarak sorunları bildiklerini söyleyen Yıldırım, “Ülkemizin yaklaşık 20 yıldan beri AKP iktidarında nasıl idare edildiğini ve sonunda da tek adam yönetimi diye adlandıracağımız bir sistemle nasıl bir girdaba sokulduğunu hep birlikte yaşadık ve görüyoruz. Cumhuriyetin bütün kurum ve kuralları ile nasıl aşındırıldığını, Kamu kaynaklarının nasıl israf edilerek tüketildiğini, Yoksulluğun ve yolsuzlukların hangi boyutlara ulaştığını, Halkımızın Devlete ve adalete olana güveninin nasıl sarsıldığını, Gençlerimizin geleceklerine ait inançlarının nasıl kaybolduğunu ve umutlarının tükendiğini, Dış dünyada Ülkemizin itibarının ne hale geldiğini, Kamu maliyesinin nasıl bozulduğunu, bunun da piyasa ekonomisini ne hale getirdiğini ve gelir dağılımındaki adaletsizliğin hangi boyutlara ulaştığını, Tarımın ve hayvancılığın yanlış politikalarla ne hale geldiğini, köylünün ve çiftçinin nasıl mağdur edildiğini maalesef görüyoruz ve yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Yıldırım: Yeni bir sayfa açıyoruz

“GAZİANTEP’İN SORUNLARI”

Yıldırım, Gaziantep’in sorunlarının farkında olduklarını belirterek, “Hayat pahalılığı ve zamlar altında ezilen vatandaşlarımızın nasıl geçim sıkıntısına düştüğünü,  Kontrolsüz olarak şehrimize kabul edilen sığınmacılar ve göçlerle demografik yapımızın nasıl bozulduğunu, bunun sonucunda da hangi asayiş problemlerinin ortaya çıktığını, Sanayi ve ticaret merkezi olan şehrimizde işsizliğin hangi boyutlarda olduğunu, Yanlış eğitim politikaları ile Gaziantep’in Türkiye sıralamasında nasıl en alt sıralara düştüğünü, Gençlerimiz arasında sigara, alkol, hatta uyuşturucu kullanımının hangi boyutlara ulaştığını, Trafikte yaşanan keşmekeşin giderek şehrimizi nasıl yaşanamaz hale getirdiğini, Hava kirliliğinin hangi boyutlara ulaştığını bizzat yaşıyoruz ve görüyoruz” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Yıldırım: Yeni bir sayfa açıyoruz

“BU SORUNLARI ÇÖZECEK KAPASİTEDEYİZ”

Bütün bu8 sorunları çözecek kapasitede olduklarını vurgulayan İl Başkanı Yıldırım, “İşte yukarıda sıraladığımız Ülke ve Gaziantep’in sorunlarını bilerek, İYİ Parti olarak bütün bu sıkıntıları aşacak bilgi birikimi ve donanıma sahip olduğumuzu, bu sorunları çözüme kavuşturacak projelerimizin mevcut olduğunu ve Türkiye’yi yönetmeye hazır olduğumuzu buradan duyurmak istiyorum. Sadece sorunları dile getiren değil aynı zamanda çözüm önerilerini de ortaya koyan bir anlayışla yola çıktığımızı önemle vurgulamak istiyorum. Bu düşüncelerle yola çıktığımızı, Ülkemiz ve Şehrimiz için Cenab-ı Allah’ın yardımı ve halkımızın da desteği ile Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER’in liderliğinde Türkiye’yi içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtararak, “Milli ve Güçlü Türkiye Cumhuriyeti, Mutlu ve Müreffeh Türk Milleti.” hedefimizi gerçekleştirme azmi ve kararlılığı içerisinde olduğumuzu ilan etmek istiyorum. Davetimize icabet eden siz değerli basın mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür eder, selam ve saygılarımı sunarım” diye konuştu.

 

İYİ PARTİ GAZİANTEP YENİ YÖNETİM KURULUNUN İŞTE LİSTESİ:

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Yıldırım: Yeni bir sayfa açıyoruz
 
 
İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Yıldırım: Yeni bir sayfa açıyoruz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.