Kanal Maraş ile Gaziantep Olay TV arasında ortak yayın anlaşması yapıldı

Kanal Maraş ile Gaziantep Olay TV arasında ortak yayın anlaşması yapıldı
Kanal Maraş Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaaslan, Gaziantep Olay TV İmtiyaz Sahibi Raci Dölek ile görüştü. İki kanal arasında ortak yayın anlaşması yapıldı.

Kanal Maraş İnternet Tv’nin sahibi Mustafa Karaaslan Gaziantep Olay Tv’nin Uyduda olmasından dolayı çok mutluluğu olduğu ve bundan böyle Olay tv ve Maraş tv İşbirliği olacağını söyleyen Karaaslan,Kahramanmaraş’ta 11 yerel gazetenin 2 gazeteye düşerek bir birleşme yaşandığını bugünlerde yaşanan kağıt,mürekkep ve kağıt sınkıntısına karşı gazeteler arası işbirliği yaşandığını açıkladı.

Kanal Maraş Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaaslan ve Gaziantep Olay TV İmtiyaz Sahibi Raci Dölek, Gaziantep Olay TV Haber Merkezi'nde bir araya geldi.

Karaaslan ve Raci Dölek arasında yapılan anlaşma; TV ortak yayını, ortak haber paylaşımı, ortak reklam anlaşmaları ve benzeri iş birliklerini içeriyor.

Anlaşma sonrası Kanal Maraş ve Gaziantep Olay TV ilk ortak yayınına geçti. Yayın da Kahramanmaraş ve Gaziantep gündemini değerlendirdikten sonra bugünden itibaren birlikte hareket edeceklerini ve özel programlar başta olmak üzere gündem konularını ortak yayın ile beraber değerlendireceklerini duyurarak yayını sonlandırdılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.