Canlı Maç İzle: Trabzonspor 3-0 Gaziantep FK Dakika 90! Maç Sonucu

Canlı Maç İzle: Trabzonspor 3-0 Gaziantep FK Dakika 90! Maç Sonucu
Trabzonspor 3-0 Gaziantep FK' İlk Yarı SonucuGol (Trabzonspor)Abdülkadir Ömür 19'Djaniny42' Andreas Cornelius 45'

Maç Tamamlandı [3-0]Hakem, maçın son düdüğünü çalıyor. Maç sonucu; Trabzonspor: 3 - Gaziantep FK: 0
90'
Korner (Trabzonspor)Yunus Mallı ile Trabzonspor takımı köşe vuruşu kullanacak.
90'
İsabetsiz Orta (Trabzonspor)Trabzonspor takımından Yusuf Sarı sol kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
90'
Engellenen Şut (Gaziantep FK)Ertuğrul Ersoy önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahası sağ iç çaprazında topla buluşan Ertuğrul Ersoy tarafından çekilen şutdefansın müdahalesiyle engelleniyor.
90'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Papy Djilobodji ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
90'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Alexandru Maxim sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
90'
Korner (Gaziantep FK)Alexandru Maxim ile Gaziantep FK takımı köşe vuruşu kullanacak.
90'
Serbest Vuruş (Trabzonspor)Trabzonspor takımında, ceza sahasının çaprazından kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Vitor Hugo.
90'
Elle Oynama (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında Furkan Soyalp ceza sahasının dışında topu eliyle kontrol ediyor.
88'
İsabetsiz Şut (Gaziantep FK)Ceza sahası içinde topla buluşan Stelios Kitsiou, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
88'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Ertuğrul Ersoy sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
87'
Oyuna Girme (Trabzonspor)Trabzonspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Dorukhan Toköz çıkıyor ve yerine Yunus Mallı oyuna giriyor.
87'
Oyuna Girme (Trabzonspor)Trabzonspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Anthony Nwakaeme çıkıyor ve yerine Serkan Asan oyuna giriyor.
85'
İsabetsiz Şut (Gaziantep FK)Hamza Mendyl, rakip ceza sahasına girmeden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
83'
Serbest Vuruş (Trabzonspor)Trabzonspor takımının orta yuvarlağa yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Dorukhan Toköz geçiyor.
83'
Faul (Gaziantep FK)Papy Djilobodji ile Djaniny arasındaki mücadele hakem tarafından faulnedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Papy Djilobodji.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Trabzonspor takımı oyuna başlayacak.
83'
İsabetli Şut (Gaziantep FK)Furkan Soyalp tarafından çekilen şutu, kaleci kurtarıyor.
82'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sol çaprazdan Alexandru Maxim ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
81'
Oyuna Girme (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında oyuncu değişikliği; Recep Niyaz oyundan çıkarken Furkan Soyalp oyuna giren isim.
81'
Oyuna Girme (Trabzonspor)Trabzonspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Berat Özdemir çıkıyor ve yerine Bruno Peres oyuna giriyor.
81'
Oyuna Girme (Trabzonspor)Trabzonspor takımında oyuncu değişikliği; Abdülkadir Ömür oyundan çıkarken Yusuf Sarı oyuna giren isim.
80'
Serbest Vuruş (Trabzonspor)Trabzonspor takımının ceza sahasının hemen dışındaki bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Arda Akbulut geçiyor.
79'
Faul (Gaziantep FK)Recep Niyaz - Vitor Hugo mücadelesinde hakem, ceza sahasının dışında bir noktada Trabzonspor lehine faul kararı veriyor.
79'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sol çaprazdan Hamza Mendyl ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
78'
Engellenen Şut (Trabzonspor)Bu dakikada Trabzonspor takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut defansın araya girmesi ile engelleniyor. Şutu çeken isim Manolis Siopis
78'
İsabetsiz Orta (Trabzonspor)Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Abdülkadir Ömür ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
78'
Serbest Vuruş (Trabzonspor)Trabzonspor, Abdülkadir Ömür ile korner bayrağına yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
78'
Sarı Kart (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında Papy Djilobodji, sarı kart görüyor.
77'
Faul (Gaziantep FK)Dorukhan Toköz, korner bayrağına yakın bir noktada Papy Djilobodji tarafından faule maruz kalıyor.
76'
İsabetsiz Şut (Trabzonspor)Bu dakikada Trabzonspor takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.Şutu çeken isim Anthony Nwakaeme
76'
İsabetli Şut (Trabzonspor)Djaniny tarafından çekilen şutu, kaleci kurtarıyor.
73'
Engellenen Şut (Gaziantep FK)Ceza sahası içinde topla buluşan Steven Caulker, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor,savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.
73'
Korner (Gaziantep FK)Alexandru Maxim ile Gaziantep FK takımı köşe vuruşu kullanacak.
73'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Alexandru Maxim sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
73'
Korner (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Alexandru Maxim ile köşe vuruşu kullanıyor.
72'
Oyuna Girme (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında oyuncu değişikliği; Nouha Dicko oyundan çıkarken Alexander Merkel oyuna giren isim.
72'
Oyuna Girme (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında oyuncu değişikliği; Doğan Erdoğan oyundan çıkarken Yusuf Türk oyuna giren isim.
70'
Serbest Vuruş (Trabzonspor)Trabzonspor, Berat Özdemir ile orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
70'
Faul (Gaziantep FK)Berat Özdemir, Doğan Erdoğan tarafından faulle durdurulduğu için Trabzonspor orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
69'
Oyuna Girme (Trabzonspor)Trabzonspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Andreas Cornelius çıkıyor ve yerine Stefano Denswil oyuna giriyor.
69'
İsabetsiz Şut (Gaziantep FK)Doğan Erdoğan rakip yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
69'
Engellenen Şut (Gaziantep FK)Recep Niyaz, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp vuruşunu yapıyor, savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.
69'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Alexandru Maxim ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
69'
Korner (Gaziantep FK)Alexandru Maxim ile Gaziantep FK takımı köşe vuruşu kullanacak.
68'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Gaziantep FK adına Papy Djilobodji kullanacak.
68'
Faul (Trabzonspor)Papy Djilobodji, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Djaniny tarafından faule maruz kalıyor.
68'
Serbest Vuruş (Trabzonspor)Trabzonspor takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Arda Akbulut geçiyor.
67'
Faul (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında Steven Caulker faul yapıyor. Ceza sahası içerisinde faul yapılan oyuncu Arda Akbulut.
67'
Engellenen Şut (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımı bu dakikada gole çok yaklaşıyor. Kale ağzından Nouha Dicko tarafından çekilen şut defans tarafından engelleniyor.
67'
Korner (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Alexandru Maxim ile köşe vuruşu kullanıyor.
66'
Engellenen Şut (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımı Nouha Dicko ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Nouha Dicko tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
66'
Serbest Vuruş (Trabzonspor)Taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu Trabzonspor adına Anthony Nwakaeme kullanacak.
66'
Faul (Gaziantep FK)Andreas Cornelius, taç çizgisine yakın bir noktada Ertuğrul Ersoy tarafından faule maruz kalıyor.
65'
Engellenen Şut (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımı Doğan Erdoğan ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan Doğan Erdoğan tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
65'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Alexandru Maxim ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
65'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Alexandru Maxim sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
65'
Korner (Gaziantep FK)Alexandru Maxim ile Gaziantep FK takımı köşe vuruşu kullanacak.
64'
Direkten Döndü (Gaziantep FK)Gaziantep FK adına şanssız an Steven Caulker tarafından yapılan vuruş direkten dönüyor
63'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Stelios Kitsiou ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
63'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden Angelo Sagal ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
62'
Direkten Dışarı Çıktı (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Stelios Kitsiou ile gole yaklaşıyor ancak top direkten dönüyor
60'
İsabetsiz Şut (Trabzonspor)Bu dakikada Trabzonspor takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sağ çaprazından çekilen şut direğin az farkla uzağından auta gidiyor. Şutu çeken isim Andreas Cornelius
60'
İsabetli Şut (Trabzonspor)Anthony Nwakaeme, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Günay Güvenç kurtarıyor.
59'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Stelios Kitsiou sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
58'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Alexandru Maxim sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
58'
Korner (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Alexandru Maxim ile köşe vuruşu kullanıyor.
58'
İsabetli Şut (Gaziantep FK)Papy Djilobodji tarafından çekilen şutu, kaleci kurtarıyor.
58'
Korner (Gaziantep FK)Alexandru Maxim ile Gaziantep FK takımı köşe vuruşu kullanacak.
57'
Oyuna Girme (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında oyuncu değişikliği; Alin Tosca oyundan çıkarken Hamza Mendyl oyuna giren isim.
56'
Serbest Vuruş (Trabzonspor)Trabzonspor, Abdülkadir Ömür ile yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
54'
Faul (Gaziantep FK)Papy Djilobodji ile Andreas Cornelius arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Papy Djilobodji. Yarı alanın ortalarından Trabzonspor takımı oyuna başlayacak.
54'
İsabetsiz Şut (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımı Alexandru Maxim ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahası sol iç çaprazında Alexandru Maxim tarafından çekilen şut auta gidiyor.
53'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Stelios Kitsiou sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
49'
İsabetli Şut (Gaziantep FK)Recep Niyaz tarafından çekilen şutu, kaleci kurtarıyor.
46'
Oyuna Girme (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında oyuncu değişikliği; Oğuz Ceylan oyundan çıkarken Angelo Sagal oyuna giren isim.

2.Yarı Başladı [3-0]Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

1. Yarı Tamamlandı [3-0]Maçın ilk yarısı 3-0 sonuçlanıyor
45'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Alexandru Maxim ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
45'
Korner (Gaziantep FK)Alexandru Maxim ile Gaziantep FK takımı köşe vuruşu kullanacak.
45'
Engellenen Şut (Gaziantep FK)Bu dakikada Gaziantep FK takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.Şutu çeken isim Nouha Dicko
45'
Sarı Kart (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında Alexandru Maxim, sarı kart görüyor.
45'
Asist (Trabzonspor)Djaniny, gol pasını veren isim.
45'
Gol [3-0] (Trabzonspor)GOL! Andreas Cornelius tabelayı 3 - 0 olarak değiştiriyor.
42'
Asist (Trabzonspor)Golün asistini yapan isim Anthony Nwakaeme.
42'
Gol [2-0] (Trabzonspor)GOL! Djaniny ile Trabzonspor farkı 2'ye çıkarıyor.
41'
İsabetsiz Şut (Gaziantep FK)Recep Niyaz altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
41'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Alin Tosca sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
39'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Nouha Dicko ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
38'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sol çaprazdan Alin Tosca ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
38'
İsabetsiz Orta (Trabzonspor)Trabzonspor takımından Anthony Nwakaeme rakip ceza sahası önünden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
37'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Alin Tosca sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
36'
Serbest Vuruş (Trabzonspor)Trabzonspor takımının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada tehlikeli bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Arda Akbulut geçiyor.
35'
Faul (Gaziantep FK)Manolis Siopis, Doğan Erdoğan tarafından faulle durduruluyor. Trabzonspor, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
33'
İsabetsiz Şut (Gaziantep FK)Nouha Dicko altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
33'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Oğuz Ceylan sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
32'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Ertuğrul Ersoy geçiyor.
32'
Faul (Trabzonspor)Djaniny – Stelios Kitsiou mücadelesinde hakem, taç çizgisine yakın bir noktada Gaziantep FK lehine faul kararı veriyor.
31'
İsabetli Şut (Gaziantep FK)Recep Niyaz, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Arda Akbulut kurtarıyor.
30'
Serbest Vuruş (Trabzonspor)Trabzonspor, Anders Trondsen ile orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinden serbest vuruş kullanacak.
30'
Faul (Gaziantep FK)Anders Trondsen, Doğan Erdoğan tarafından faulle durduruluyor. Trabzonspor, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinden serbest vuruş kullanacak.
29'
İsabetsiz Şut (Gaziantep FK)Ceza sahası içinde topla buluşan Nouha Dicko, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
28'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Rakip ceza sahasının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Gaziantep FK adına Papy Djilobodji kullanacak.
28'
Faul (Trabzonspor)Trabzonspor takımında Dorukhan Toköz faul yapıyor. Ceza sahasının önündeki bir noktada faul yapılan oyuncu Recep Niyaz.
27'
Engellenen Şut (Trabzonspor)Manolis Siopis, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp vuruşunu yapıyor, savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.
27'
İsabetsiz Orta (Trabzonspor)Trabzonspor takımından Djaniny ceza sahası içinde sağ çaprazdan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
27'
İsabetsiz Orta (Trabzonspor)Sol kanatta ceza sahası yan çizgisinden Anthony Nwakaeme ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
27'
Engellenen Şut (Trabzonspor)Ceza sahası içinde topla buluşan Abdülkadir Ömür, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor,savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.
25'
Serbest Vuruş (Trabzonspor)Trabzonspor, Manolis Siopis ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
25'
Faul (Gaziantep FK)Doğan Erdoğan ile Manolis Siopis arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Doğan Erdoğan. Taç çizgisine yakın bir bölgede Trabzonspor takımı oyuna başlayacak.
24'
İsabetsiz Orta (Trabzonspor)Trabzonspor takımından Berat Özdemir sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
24'
İsabetsiz Orta (Trabzonspor)Trabzonspor takımından Abdülkadir Ömür Rakip yarı alanın ortalarından ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
24'
Serbest Vuruş (Trabzonspor)Trabzonspor takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Trabzonspor adına Abdülkadir Ömür kullanacak.
23'
Sarı Kart (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında Ertuğrul Ersoy, sarı kart görüyor.
22'
Faul (Gaziantep FK)Berat Özdemir, Ertuğrul Ersoy tarafından faulle durduruluyor. Trabzonspor, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden serbest vuruş kullanacak.
21'
İsabetsiz Orta (Trabzonspor)Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Anthony Nwakaeme ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
19'
Gol [1-0] (Trabzonspor)GOL! Abdülkadir Ömür takımını öne geçiren golü atıyor.
19'
Serbest Vuruş (Trabzonspor)Trabzonspor, Abdülkadir Ömür ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
19'
Faul (Gaziantep FK)Taç çizgisine yakın bir yerde Djaniny, Papy Djilobodji tarafından faule maruz kalıyor.
17'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Gaziantep FK adına Steven Caulker kullanacak.
17'
Faul (Trabzonspor)Abdülkadir Ömür ile Doğan Erdoğan arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Abdülkadir Ömür. Yarı alanın ortalarından Gaziantep FK takımı oyuna başlayacak.
15'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Günay Güvenç ile serbest vuruş kullanacak.
14'
Faul (Trabzonspor)Ceza sahası içinde topla buluşan Ertuğrul Ersoy, altıpas üzerinde Vitor Hugo tarafından faule maruz kalıyor.
14'
İsabetsiz Orta (Trabzonspor)Trabzonspor takımından Abdülkadir Ömür sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
14'
Korner (Trabzonspor)Abdülkadir Ömür ile Trabzonspor takımı köşe vuruşu kullanacak.
14'
Engellenen Şut (Trabzonspor)Djaniny altıpas üzerinden şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.
12'
Korner (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Alexandru Maxim ile köşe vuruşu kullanıyor.
11'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Oğuz Ceylan sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
10'
İsabetli Şut (Gaziantep FK)Ceza sahası içinde topla buluşan Doğan Erdoğan, sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, kaleci Arda Akbulut kurtarıyor.
9'
Engellenen Şut (Gaziantep FK)Ceza sahası içinde topla buluşan Ertuğrul Ersoy, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor,savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.
9'
Korner (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Alexandru Maxim ile köşe vuruşu kullanıyor.
9'
Engellenen Şut (Gaziantep FK)Alexandru Maxim ceza sahası içinde sol çaprazdan şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.
8'
İsabetsiz Şut (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımı Stelios Kitsiou ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Stelios Kitsiou tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.
8'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Alexandru Maxim sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
8'
Korner (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Alexandru Maxim ile köşe vuruşu kullanıyor.
7'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan Alexandru Maxim ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
7'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Alexandru Maxim geçiyor.
6'
Faul (Trabzonspor)Taç çizgisine yakın bir yerde Doğan Erdoğan, Anthony Nwakaeme tarafından faule maruz kalıyor.
6'
Serbest Vuruş (Trabzonspor)Trabzonspor takımında, orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Edgar Ie.
6'
Sarı Kart (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında Nouha Dicko, sarı kart görüyor.
6'
Faul (Gaziantep FK)Orta saha çizgisine yakın bir noktada Edgar Ie, Nouha Dicko tarafından faule maruz kalıyor.
5'
Serbest Vuruş (Trabzonspor)Trabzonspor takımının orta saha çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Abdülkadir Ömür geçiyor.
4'
Faul (Gaziantep FK)Anders Trondsen, Stelios Kitsiou tarafından faulle durduruluyor. Trabzonspor, orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
3'
Serbest Vuruş (Trabzonspor)Trabzonspor, Berat Özdemir ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
3'
Faul (Gaziantep FK)Anthony Nwakaeme, taç çizgisine yakın bir noktada Oğuz Ceylan tarafından faule maruz kalıyor.
1'
Engellenen Şut (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sağ çaprazından Alexandru Maxim tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
1'
Maç BaşladıHakemin düdüğüyle maç başlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.