CHP Gaziantep’te % 25’e uçacak mı?

CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, OLAY TV'de canlı yayına katıldı.

CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, il başkanlığını 6 aydan buyana yaptığını ve 2018 yılında yapılan seçimlerde % 15.7 oy aldıklarını ve son anketlerde partisinin Gaziantep’te % 25’e ulaştığını söyleyerek, “CHP Gaziantep’te artık şahlanmaya başladı. Parti içi kavgaları bitirdik. Birbirimizin ayağını kaydırmaktan vazgeçtik. Tek hedefimiz CHP’nin Gaziantep’te başarılı olmasıdır. Bunun içinde gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

UÇAR’DAN AŞI ÇAĞRISI
CHPGaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, koronavirüsten korunmak için mutlaka aşı olunması gerektiğini ve bu nedenle tüm Gazianteplileri aşı olmaya davet ederek, kendisinin de ailesinin de tüm aşıları zamanında olduklarını vurguladı.

AYAKKABI SEKTÖRÜNDE 8 BİN TL MAAŞ ZOR GİBİ
Neşet Uçar, Türkiye’nin gündeminde ön sıralara geçen Gaziantepli ayakkabıcı Reşit Köse’nin 8 bin TL maaş çağrısının doğru olup olmadığını bilmediğini, ancak ayakkabı sektöründe böyle bir maaşı verebilecek bir babayiğid varmı merak ettiğini dile getirdi.

ULAŞIMDA SORUN VAR
CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, ulaşımda büyük sorunlar olduğunu ve Gaziantep’in ulaşım master planının iyi planlanması gerektiğini ve genellikle asfalt çalışması olan bölgelerde daha önce alternatif yolların üretilerek çalışma yapılması gerektiğini ifade etti.

GAZİANTEP’TEN ÖĞRENCİLER KAÇIYOR
Gaziantep Üniversitesi’nin Türkiye’nin en iyi üniversiteler arasında bulunduğunu söyleyen CHP İl Başkanı Neşet Uçar, barınma ve pahalılıktan dolayı öğrencilerin yatay geçişle başka illere gitmek istediğini ve bu nedenle öğrencilerin desteklenmesini istediğini söyledi.

SURİYELİ’LERDEN DERT YANDI
CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, Gaziantep’te 500 bin Suriyelinin bulunduğunu ve yaşam ekonomisini çok etkilediğini, bu nedenle bunların artık misafirliğinin bittiğini ve ülkelerine dönmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.