Trabzonspor-Gaziantep FK maçı ne zaman, işte muhtemel 11'ler

Trabzonspor-Gaziantep FK maçı ne zaman, işte muhtemel 11'ler
Trabzonspor-Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları, muhtemel 11'ler ve 90 dakika öncesi detaylar haberimizde.

Abdullah Avcı yönetiminde yoluna doludizgin devam eden ve liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor, Süper Lig'in 13. haftasında Gaziantep FK'yı konuk edecek. Süper Lig ’de çıktığı son 24 maçı da kaybetmeyen Karadeniz devi, evinde kazanıp rakipleriyle puan farkını artırmayı hedefliyor. Erol Bulut'lu Gaziantep ekibi ise zorlu deplasmanda sürpriz peşinde olacak.

Süper Lig’de namağlup zirvede yer alan Trabzonspor, 13. hafta maçında Gaziantep FK'yı konuk edecek. Yaklaşık 20 ay sonra, Akyazı'da bir lig maçı tam kapasite şekilde oynanacak. Biletlere bugün ilginin artması ve tribünlerin tamamına yakınının dolması bekleniyor. Ligde 30 puanla lider durumda bulunan ve 24 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Bordo-Mavililer, Gaziantep FK karşısında kazanarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha geride bırakmak istiyor. Karadeniz devinde kart cezası nedeniyle Gaziantep FK maçında forma giyemeyecek takım kaptanı Uğurcan Çakır’ın yokluğunda kaptanlık pazubandını Anthony Nwakaeme takacak. Bu sezon deplasmanda oynadığı maçlarda galibiyet alamayan Gaziantep ekibi ise Trabzon'da sürpriz peşinde olacak.

Trabzonspor-Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Medical Park Stadı'nda oynanacak Trabzonspor-Gaziantep FK maçını Suat Arslanboğa yönetecek. Bu akşam saat 20.00'de başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Trabzonspor-Gaziantep FK muhtemel 11'ler:

Trabzonspor: Erce, Dorukhan, Edgar, Hugo, Trondsen, Berat, Siopis (Hamsik), Abdülkadir Ömür, Djaniny, Nwakaeme, Cornelius

Gaziantep FK: Günay, Ertuğrul, Caulker, Djilobodji, Oğuz, Recep, Doğan, Maxim, Tosca, Sagal, Dicko

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.