Kalespor rakip tanımıyor

Kalespor rakip tanımıyor
Süper Amatör Küme’de şampiyonluk hedefleyen ve liderlik koltuğuna oturan Gaziantep Kalespor, ligin üçüncü haftasında oynadığı Gazispor karşılaşmasını 1-0 kazanarak 3’te 3 yaptı. Kalespor’a galibiyeti getiren gole Cafer Akpak imza attı.

Pazar günü Hasan Celal Güzel Stadı’nda oynanan karşılaşmayı 1-0 kazanan Gaziantep Kalespor, Süper Amatör Kümede liderliğini devam ettirdi. Hanifi Semiz yönetimindeki Kalespor, ligde üçte üç yaparak önemli bir seri yakaladı. Gaziantep Kalespor bu karşılaşmadan aldığı üç puanla ligde puanını 9’e çıkardı.


GAZİSPOR’UN ÜNVANINA SON VERDİ
Kalespor 23 maçtır üst üste galip gelen Gazispor’uu yenerek yenilmezlik ünvanına son verdi. Bir çok pozisyondan yararlanamayan Sarı Lacivert li takım her şeye rağmen rakibini Cafer’in golüyle mağlup ederek hem rakibin yenilmezlik ünvanını bitirdi hemde ligdeki yükselişini sürdürdü.


BAŞKAN GÜNGEN ÇOK MUTLU
Gaziantep Kalespor Kulüp Başkanı Erhan Deniz Güngen, 1-0 kazandıkları Gazispor karşılaşmasında iyi mücadele ettiklerini ve hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Ligde üçte üç yaptıklarını dile getiren Güngen, “Bu takım kazanmaya devam edecek. Gazispor karşılaşmasında iyi mücadele ederek sahadan galibiyetle ayrılmayı bildik. Hedefimiz ligde namağlup yolumuza devam etmek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.