Video Haber:Cem Adrian, İstek Üzerine Antep Türküsünü Muhteşem Okudu

Cem Adrian, İstekleri kırmadı ve en sevdiği türkünün Antep Türküsü olduğunu açıkladı

Ünlü söz yazarı ve müzisyen Cem Adrian Bodrum Yalıkavak'ta sahne aldı. Sahnesine "Sen Benim Şarkılarımsın" parçasıyla başlangıç yapan Cem Adrian " "Sen Gel Diyorsun (Öf Öf)", "Sarı Gelin", "Uzun İnce Bir Yoldayım" ve "Dostum Dostum" gibi türküleri seslendirerek seyircileri büyüledi. İstek üzerine seslendirdiği Antep türküsünün ise en sevdiği türkü olduğu ortaya çıktı.

Günaydın'dan Hakan Uç'un haberine göre; Sahnesine "Sen Benim Şarkılarımsın" parçasıyla başlangıç yapan Cem Adrian " Yemekli programda hayatımın ilk konserini gerçekleştiriyorum. Hoşgeldiniz hepiniz, afiyet olsun aynı zamanda. Hiç konserimde afiyet olsun dememiştim. Öncelikle söylemek isterim ki konserimizde eğlenceli bir şarkımız yok. Genelde Bodrum geceleri biraz eğlenceli geçiyor diye duydum ben Çeşme'li olarak.Özellikle kalbinizin kırık noktalarına çok dokunacak şarkılar var. Dilerim hepimiz için çok güzel bir gece olur." sözleriyle sevilen şarkılarını söylemeye devam etti.

CEM ADRİAN'DAN TÜRKÜ DİNLEDİLER

. Cem Adrian şarkılarının yanı sıra türkü söylemeyi de ihmal etmedi. Ünlü müzisyen "Sen Gel Diyorsun (Öf Öf)", "Sarı Gelin", "Uzun İnce Bir Yoldayım" ve "Dostum Dostum" gibi türküleri seslendirerek seyircileri büyüledi. Misafirlerinin istek parçalarına da  yer veren Cem Adrian gelen "  Gaziantep Yolunda" sesleri üzerine "En sevdiğim türküdür biliyor musunuz?" dedi ve eseri muhteşem sesiyle okudu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.