Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantepli hayırseverlere 3 Aralık’ta ödül verecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantepli hayırseverlere 3 Aralık’ta ödül verecek
Gaziantep Valisi Davut Gül, 3 Aralık 2021 tarihinde İstanbul’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gaziantep’te 100. Yılda 100 hayırsever kampanyasına destek veren hayırseverlere ödül vereceğini açıkladı.

Eğitime Bir tuğlada Şimşek Ailesinden

Gaziantep’in en fazla ihracat yapan firmaları arasında 19. sırada yer alan, ISO 500 büyük sanayi kuruluşları içinde  bulunan Melike Tekstil  sahibi Cengiz Şimşek, 
Şahinbey ilçesinde 24 derslikli Fen Lisesi, spor salonu ve 200 kişi kapasiteli  pansiyon yaptıracak.

Hayırsever Şimşek Ailesi tarafından Şahinbey ilçesi, Yamaçtepe Mahallesinde inşa edilecek, 200 kişilik Pansiyon binası ve 24 derslikli Fen Lisesi ile Spor Salonu binası yapımı için protokol imza töreni düzenlendi. 

Gaziantep Valiliği’nde imzalanan protokol törenine Vali Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan vekili Latif Karadağ, Şahinbey Kaymakamı Tahir Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, Hayırsever Cengiz Şimşek, eşi Ayuş Şimşek, Kardeşi Ömer Şimşek, oğlu Mehmet Ali Şimşek ve kızları ile aile büyüğü Ali Tabur katıldı.
Şimşek; “Devletimize, milletimize hayırlı olsun.”

OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Melike Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şimşek, “ Biz sadece okulun yapımında bulunmayacağız. Ayrıca buradan yetişen başarılı öğrencileri de destekleyerek, ülkemizin kalkınmasında faydalı insanların yetişmesine yardımcı olursak, bundan çok mutluluk duyacağız. Herkese teşekkür ederim” dedi.

Hayırsever iş adamı  Cengiz Şimşek “Daha önce Melike Tekstil Ailesi olarak, bir tane Ortaokul ile bir tanede Anaokulu yapmıştık. 6 ay önce de bir camii inşaatına başlamıştık. Bu konuda bize fırsat verdiği için Sayın Valimize teşekkür ederim. Hayırlı olsun inşallah bu okuldan da devletimize, milletimize faydalı insanlar yetişir” diye konuştu.

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda başlatılan “100.Yılda 100 Hayırsever” kampanyası kapsamında kentin kurtuluşunun 100. yılında 100 yeni okulun inşa edilerek okul ihtiyacının giderilmesi hedefleniyor.

2 protokol birden imzalandı


Kampanyaya destek veren Hayırsever Şimşek Ailesi tarafından Şahinbey ilçesi, Yamaçtepe Mahallesinde inşa edilecek, 200 kişilik Pansiyon binası ve 24 derslikli Fen Lisesi ile Spor Salonu binası yapımı için protokol imza töreni düzenlendi.

3 Aralık’ta İstanbul’da ödül töreni olacak


Gaziantep Valisi Davut Gül, yaptığı konuşmada, “100.Yılda 100 Hayırsever” kampanyasının finale doğru yaklaştığını belirterek, “3 Aralık’ta Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla İstanbul’da ödül törenimiz olacak. Bugünde Cengiz Şimşek ve Ailesi ile birlikte iki tane protokol yapıyoruz. 1’cisi Fen Lisesi protokolü, 2’incisi ise 200 kişilik Öğrenci yurdu protokolü. Cengiz Bey başta olmak üzere tüm aile üyelerine ve Melike Tekstil ailesine teşekkür ederim. Sadece bu konuda değil, her konuda olabildiğince şehrimiz için katkı sunmaya devam ediyor. Allah sayılarını arttırsın, birliklerini ve bütünlüklerini muhafaza eylesin.”dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Latif Karadağ, Şahinbey Kaymakamı Tahir Şahin ve İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe de Fen Lisesi- Spor Salonu ve Pansiyon binasının Gaziantep’e hayırlı olmasını diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.